Tekstgrootte: groter / kleiner

Onlangs heb ik nieuwe iPod Touch gekocht, m’n oude liep niet lekker meer en er zat ook een barst bovenin het scherm. Om dat te voorkomen heb ik voor m’n nieuwe een Hello Kitty siliconenhoesje gekocht op eBay. Ze hebben deze hoesjes voor iPod’s, iPhone’s, Blackberry’s en ook voor andere telefoons.

Eerst even over m’n iPod.. het is dus een iPod Touch, de laatste generatie. Deze heeft een Retina beeldscherm (= superscherp!) net als de iPhone 4, en er zit ook een camera op, zowel de voor- als achterkant. Ook kun je ermee filmen. Bij een iPod Touch moet je denken aan een iPhone, maar dan zonder simkaart. Je kunt er dus vanzelfsprekend niet mee bellen en sms’en. Wel kun je met de nieuwe iPod Touch bellen over de wifi, Face Time heet dat. Verder is de iPod Touch in principe een mp3 speler, met wifi erop en natuurlijk kun je gewoon apps downloaden. Ik wil nooit meer iets anders dan de iPod Touch! Het is trouwens een 8gb (niet veel, ik weet het. M’n vorige was een 32gb maar die was stukken duurder als ik die weer zou aanschaffen) en zóveel muziek heb ik er nou ook weer niet op staan. Hij kostte € 215 bij Wehkamp.

Om dus te voorkomen dat er weer in barst in zou komen (hallo, onhandigheid!) kocht ik op eBay dit hoesje. Ik betaalde er $4.59 voor, zonder verzendkosten, dus omgerekend was ik maar ongeveer 3 euro kwijt! Ik kocht hem bij deze eBay verkoper. Na betaling kreeg ik hem met een week binnen, dat viel dus nog reuze mee! Deze verkoper verkoopt trouwens veel verschillende hoesjes, voor verschillende telefoons. En heel goedkoop, ik raad je deze dus zeker aan, mocht je nog een hoesje nodig hebben!

Deze hoesjes zijn er in verschillende kleuren, zoals rood (met wit strikje), paars (met wit strikje), wit (met lichtroze strikje), groen (met paars strikje), noem het maar op. Omdat het een siliconen hoesje is, beschermt hij 100% tegen valschade. Tenzij je hem met het scherm ergens op laat vallen.. ;)

Hebben jullie een hoesje voor je telefoon of mp3 speler?

[five-star-rating]

19 Responses to Nieuwe iPod Touch + Hello Kitty hoesje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker