Tekstgrootte: groter / kleiner

Ooooh, ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Hello Kitty! Kawaii spulletjes! Roze dingetjes! En met mijn 23 jaar schaam ik me er ook absoluut niet voor. Ik ben nou eenmaal een sucker for cute stuff. ^_^ Ik bestel dus ook graag bij online shops met een ruim assortiment cuteness. En natuurlijk wil ik deze site’s met jullie delen. Dit zal ik dan ook regelmatig doen!

De eerste site waar ik iets over ga vertellen, is LeukPostpapier.nl.

“LeukPostpapier.nl wordt gerund door Michelle en Henk, samen met TheCutestStickers.com en LetterSets.com. Het is ooit als hobby begonnen, toen een echt bedrijf geworden en inmiddels zijn we alweer since 2004 online.

We houden van reizen en nemen onze internet shops overal mee naar toe. We reizen een paar keer per jaar naar Azie en kopen onze spulletjes daar rechtstreeks in zodat we de prijzen laag kunnen houden.”

Ze hebben dus ook een engelstalige website: LetterSets.com en TheCutestStickers.com.

Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind bij een online webshop, is dat het een ruim assortiment moet zijn. Genoeg keuze dus, geen producten continu uitverkocht, etc.
Gelukkig is dat bij deze webshop niet aan de orde: er is genoeg leuks om te shoppen! Je ziet meteen de categorieën in het menu staan. Lekker overzichtelijk dus! :) Maar hier alsnog een opsomming van het assortiment:

Postpapier
Schrijfblokken
Kaarten
Stickers

Ken je dat? Eindelijk een supercute online shop gevonden, een hoop artikelen in je winkelmandje gegooid, om er vervolgens achter te komen dat ze de artikelen niet naar Nederland versturen. Of dat je alleen met creditcard kunt betalen! (Nou is dat lang niet voor iedereen een probleem – maar voor een hoop onder ons wel!). :(

Gelukkig is betalen & verzenden bij deze site no problemo!

Hoe kan ik betalen dan?

Je kunt betalen via:

PayPal
Creditcard
Bankoverschrijving

Voor sommige zullen de eerste twee opties al afvallen. Gelukkig kun je bij deze fijne online shop gewoon het geld overboeken naar ze! Zodra het geld op hun rekening staat, sturen ze je een bevestiging en gaat het pakketje cuteness op de post! Hoera!

Leuk! Maarre.. hoe snel heb ik het dan?
Tja, dat ligt aan je betaalwijze. Ik kan het er ook niet duidelijk uit opmaken, maar ik weet toevallig dat dit heel snel is! Bij mij was het zo, dat ik m’n pakketje na een paar dagen al binnen had. Plus, ze doen pakketjes dagelijks op de post. Beter kun je het niet treffen!

Ik heb een aantal jaar geleden – oke, oke, misschien niet zo héél relevant meer, maar ervaring is ervaring! – wat dingetjes besteld. Ik geloof dat het een aantal sticker velletjes waren, wat postpapier, een notitieblok en schattig lint (dat verkopen ze nu helaas niet meer!). Mijn ervaring mag al duidelijk zijn uit deze review: Ik ben erg tevreden over deze online shop. Goede service, aardige mensen, duidelijk betaalwijze, snelle verzending.

Dus.. waar wachten jullie nog op? Surf snel naar LeukPostpapier.com en bekijk het assortiment, zou ik zeggen!

Waarschuwing: Ik ben niet aansprakelijk te stellen voor een overdosis CUTENESS! ;)

3 Responses to Online shop review: Leukpostpapier.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker