Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik vond vorige week dat het weer eens tijd werd voor een bestelling cuteness. Ik ken diverse ‘online cute shops’, maar omdat Marjet (eigenaar MostCutest.nl) en ik een winactie gepland hadden staan, leek het me net zo handig om dan gelijk wat te bestellen. In deze post ga ik jullie vertellen hoe het bestellen in z’n werk gaat, laat ik foto’s zien van de bestelling en vertel ik jullie nog veel meer over deze lieve webshop.

MostCutest.nl

“MostCutest.nl is een webshop vol leuke kawaii goodies. Kawaii is een Japans woord en betekent schattig! Maar dat had je vast al begrepen na je eerste blik op deze website. In deze online shop kom je allerlei leuke artikelen tegen die je in Nederland niet zo snel kunt vinden. Hele vrolijke, originele cadeautjes die super leuk zijn om te geven en te krijgen. Daarnaast biedt MostCutest.nl diverse creatieve artikelen aan, zoals decotape om vanalles mee op te fleuren en Lucky Stars Papier om gelukssterretjes mee te vouwen (om daar vervolgens verslaafd aan te raken).”

MostCutest.nl heeft een ruim assortiment kawaii goodies. Alle producten staan gesorteerd in categorieën, in het linkermenu. Hier een lijstje van het assortiment:

Sieraden:
Kettingen
Oorbellen
Sieraden setjes
Verstelbare ringen
Lucky Stars papier
Decotape
Schoolstuff:
Agenda’s en planners
Etui’s
Insteekmapjes
Memoblokken
Schrijfwaren
Stickers (stickervellen, stickerdoosjes en stickerzakjes)
Briefpapier en enveloppen
Portemonneetjes
Telefoonhangers
Accesoires
Sleutelhangers

Heel veel cuteness dus! ^o^

Betalen gaat bij deze webshop heel makkelijk. Je kunt betalen via:

Vooraf overschrijven door middel van een (internationale) bankoverschrijving of internetbankieren
Paypal

Ik heb gekozen voor betaling via Paypal. Na mijn bestelling kreeg ik een geautomatiseerde e-mail met daarin het overzicht van m’n bestelling. Eén dag later kreeg ik via Paypal de betalingsverzoek binnen. Diezelfde dag heb ik nog betaald, de volgende dag ging het op de post, en 2 dagen na betaling had ik het pakketje al binnen! Super snel dus! ^o^

De bestelling die ik vorige week plaatste was m’n eerste ervaring met de shop. En zoals je boven al kon lezen – ben ik erg tevreden! Een ruim assortiment, de prijzen zijn toppie en de service is ook super! :hearts:

Foto’s van mijn bestelling

Vrijdag had ik m’n pakketje binnen. Alles was verpakt in een grote envelop met bubbeltjes papier, en de inhoud was ook nog eens allemaal apart verpakt in bubbeltjes papier en schattige verpakking!

Kijk maar eens waarin 2 van m’n bestelde items in verpakt zat!

Twee kleine plastic zakjes – eeek! :shocked: :love: Zeker weten een pluspunt! En de tasjes bewaar ik! :cheer:

Ik kreeg ook een klein presentje bij m’n bestelling – nog een pluspunt! In het zakje zaten wat stickertjes, een gummetje en een lucky star!

En nu wat ik besteld had..

Een stickerzakje van Sweet Town:

En ook van Sweet Town een stationary set, hierin zitten stickers, enveloppen, schrijfpapier en vouwblaadjes:

Een Hello Kitty ketting:

Hello Kitty oorbellen:

Rilakkuma sleutelhanger met belletje erin:

Kijk eens hoe schattig m’n sleutelbos al is.. :weird:

Schattige pen:

Dat was mijn bestelling! :woot: Ik ben zo blij met m’n spulletjes, vooral m’n Hello Kitty ketting en oorbellen.. so cuteee!

En speciaal voor Oh Fashion mag ik vanavond een cupcake ketting uit de webshop verloten.. hou de site dus goed in de gaten! ;)

Hebben jullie wel eens iets besteld bij deze webshop?

[five-star-rating]

6 Responses to Online Shop Review: MostCutest.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker