Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik begin producten opmaken steeds leuker te vinden! In het begin doet het nog wel eens zeer, inmiddels wen ik er steeds beter aan. Ik ren nog wel steeds met de lege verpakking naar m’n vriend toe om de lege verpakking vervolgens een minuut lang hysterisch in m’n vriend’s gezicht te drukken, maar het gaat steeds beter. De afgelopen twee maanden maakte ik een hoop op, kijk maar mee!

Ik begin met de haarproducten. Ik maakt een kleine The Body Shop Rainforest Moisture Hair Butter (link) op, inmiddels heb ik twee fullsize potten ervan. Ik vind deze hairbutter zó ontzettend fijn! De heerlijke geur blijf ik de hele dag nog ruiken in m’n haar, en dankzij deze butter kon ik mijn haar (in één week tijd!) blonderen en twee keer verven, zonder dat het doodging!

Dan de The Body Shop Rainforest Nutrition Shampoo (niet meer te koop), een prima shampoo. Dezelfde heerlijke geur als de Hair Butter, dus altijd goed! Maakte m’n haar schoon en makkelijk doorkambaar.

Tot slot Etos Kleurvitaal Masker voor gekleurd haar, een pot die ik al heel lang had staan. Wat er nog in zit is helemaal hard geworden, tijd voor een enkeltje prullenbak dus.

Gezichtsverzorging! Ik maakte een pak Derlon Gezichtsreinigingsdoekjes op, lekker goedkoop, ze zijn vrij groot en precies goed vochtig.

Lush Tea Tree Toner (link) is m’n favoriete toner ooit. Hij is ontzettend fris, verwijdert alle restjes make-up en viezigheid van m’n gezicht, en zorgt er ook nog eens voor dat ik amper puistjes heb. Ik heb maanden met een fles van 250 gram gedaan, dus best wel zuinig in gebruik!

Het Lush BB Seaweed masker (link) kreeg ik gratis bij inlevering van 5 lege potjes in de Lush winkel. Ik vond hem heerlijk, hij maakte m’n huid enorm zacht en stralend.

Cattier Cleansing Micellar Solution (link) was een reisformaatje, gewoon een prima toner die m’n huid opfriste en extra schoonmaakte.

Het Cenzaa Mellow Bamboo Cream (link) was een heerlijke hand- en voetcrème, verrijkt met Aziatische ingrediënten, zoals bamboe-extract, sheabutter en oranjebloesem. Een unieke, maar fijne geur die snel introk en m’n handen lang hydrateerde.

Tot slot nog een pakje Douglas XSmall Fluffy Refreshing Wipes (link) die ik gebruikte om m’n gezicht regelmatig tussendoor op te frissen. Het waren geen grote doekjes, maar ze waren goed vochtig en roken lekker! Ook verwijderden ze snel en makkelijk viezigheid, zweet, etc.

Huidverzorgingsproducten.. niet zoveel, maar hopelijk breng ik daar deze maand verandering in! De Vogue Parfum Deo Etoile (link) was gewoon een random deodorant die ik in de supermarkt kocht, ik heb nooit een vaste deodorant eigenlijk. Ik kies gewoon telkens een andere uit, meestal van Vogue. :tongue:

Bodysol Nordic Protect showergel heeft heel lang in de douche gehangen, aan de kraan. Zo’n handige verpakking dit! De geur was hemels, heel fris, alsof je in een dennenbos liep in de winter. Helaas verkopen ze deze niet meer in de webshop waar hij vandaan kwam, wel hebben ze ze in andere varianten.

Vervolgens The Body Shop Moringa Beautifying Oil (link) waarmee ik elke avond m’n droge benen insmeerde. Op de geur was ik niet dol (terwijl ik Moringa normaal gesproken wel kan waarderen), in olie-vorm was hij te sterk aanwezig vond ik. Wel hydrateerde hij m’n benen de hele nacht, en trok hij enorm snel in.

En dan een Kneipp Badolie Rozemarijn 20 ml (link), ik had van een vriendin een aantal kleintjes gehad voor in bad. Ik vond er niet veel aan, ik maakte ze eigenlijk alleen op zodat ik ze weg kon gooien.

Make-up! Jaja, ik heb make-up opgemaakt. Allereerst een foundation, namelijk Max Factor Second Skin Foundation die ik bij Action kocht voor een paar euro. Hij matchte perfect met mijn huidskleur! Helaas is hij op en is hij uitverkocht bij Action, dus ik ben weer overgegaan op Catrice Infinite Matt Plus foundation.

Ik maakte twee mascara’s op, als eerste deze Essence Lash Princess volume mascara (review), een zeer fijne mascara die ik wellicht opnieuw aanschaf. Lekker budgetproof, geeft volume, klontert niet, en een leuke verpakking!

De tweede mascara die ik opmaakte is Benefit They’re Real! mini (link). De allerbeste mascara die er is voor mij, maar die prijs.. :annoyed: Maar binnenkort ga ik hem kopen! Want dit is al m’n tweede mini die ik heb opgemaakt, en ik blijf tevreden erover.

Tot slot Hard Candy 125 Living Doll blush (review). Ik baal zó dat deze op is! Een perfecte blush, de kleur paste precies bij mijn huid, hij was precies goed gepigmenteerd, bleef lang zitten.. en hij is supergoedkoop. Enige nadeel? Alleen te koop bij Walmart, in Amerika. :cry:

Ik maakte ook nog wat samples op. Schwarzkopf Essence Ultîme Omega Repair Shampoo (holy shit) was een shampoo die geen indruk achterliet, Neutrogena Deep Moisture Bodylotion was ook niet heel boeiend, La Prairie Skin Caviar Luxe Cream was een sample van 2 ml EN VOOR 50 ML BETAAL JE €330,00 HOLY SHIT :dead: Dus dat was een sample van €13,20 :shock: En het ergste? Zo interessant vond ik hem niet! Hij was heerlijk hoor, maar om nou te zeggen: daar ga ik eventjes 330 euries aan spenderen.. nope. Tot slot de La Prairie Advanced Marine Biology Revitalizing Emulsion, een sample van 2 ml, fullsize (50ml) kost hij €108,00.. daaaamn, people.

Dat waren mijn opgemaakte producten! Zitten er bekende producten voor jou tussen?

31 Responses to Opgemaakt ♥ december/januari

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker