Tekstgrootte: groter / kleiner

M’n eerste ‘opgemaakt’ artikel, hooray! Zo nu en dan zal ik een artikel plaatsen met daarin de artikelen die ik onlangs heb opgemaakt. Dit keer heb ik maar één item voor jullie, namelijk een gezichtsprimer van E.L.F.

Ben je benieuwd of ik hem weer zou aanschaffen? Of eens maar nooit meer? Lees dan snel verder!

E.L.F. Mineral Infused Face Primer

Minerale gezichtsprimer

Tover uw gezicht om in een onberispelijk en glad schildersdoek met de 100% natuurlijke minerale gezichtsprimer. Ontwikkeld om overtollige olie, droogteschilfertjes, vergrote poriën en fijne lijntjes te bestrijden. Deze transparante en veelzijdige primer bereidt uw huid voor op make-up, zodat deze gelijkmatig aangebracht kan worden en langdurig blijft zitten.

Breng de primer aan op een schone huid alvorens make-up aan te brengen. Gebruik een kleine hoeveelheid en verspreid deze gelijkmatig over het gezicht voor een gelijkmatig en onberispelijk resultaat.

Deze primer kost € 6,80 en is hier te koop.

Ik vind dit echt een heerlijke primer. Als eerste het uiterlijk: het is een mooie, simpele flacon met een pompje erop. Het pompje is heel handig doordat je het makkelijk kunt doseren. Ik gebruikte 1 á 2 pompjes voor m’n hele gezicht en hals, dit bracht ik aan op een schone huid, vóórdat ik m’n make-up aanbracht. De primer is transparent, een dikkige substantie maar hij smeert zó vreselijk zacht uit! Je vingers glijden over je gezicht, en je gezicht is na afloop zó zacht. Ook trekt de primer heel snel in. M’n make-up blijft er iets langer door zitten, en m’n make-up gaat niet vlekken. De geur is wel apart, ik vind het lekkere geur, maar tijdens het opsmeren lijkt het naar vuur te ruiken. En nee, ik vind vuur geen fijne geur, maar het heeft zo’n aparte geur.. ik kan m’n vinger er écht niet opleggen wat het nou is.. iemand anders die het wel weet?

Ik ga deze face primer zéker weten weer aanschaffen! Alleen al omdat ‘ie zo lekker smeert!

Hebben jullie ervaring met deze face primer? En wat hebben jullie onlangs opgemaakt?

[five-star-rating]

9 Responses to Opgemaakt: E.L.F. Mineral Infused Face Primer

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker