Tekstgrootte: groter / kleiner

Hoi allemaal! ^o^ Vandaag heb ik (behalve een later gepland artikel) even een kort oproepje (dit doe ik normaal gesproken niet en zal dan ook éénmalig zijn!). Zoals jullie misschien wel weten, kun je momenteel stemmen op de hipste shop van de Lente.

M’n lieve vriendinnetje Jasmina van Penpal Junkie – met wie regelmatig winactie’s organiseer voor jullie – is genomineerd voor deze supertoffe prijs. Alleen heeft zij natuurlijk stemmen nodig! Ik hoor je denken – ja doei, dat duurt zeker hartstikke lang. En dan moet ik van alles vullen.. Nee, dat is niet nodig! Stemmen duurt nog geen halve minuut, en je hoeft alleen Penpal Junkie in het vakje te zetten en je e-mailadres in te vullen en hoe je op de site terecht gekomen bent. Bovendien maak je ook nog een kans op een goodbiebox t.w.v. € 100, daarvoor moet je dan als extra nog even je gegevens invullen!

En mocht zij nou deze prijs winnen, dan organiseren wij samen een supervette winactie voor jullie. Als bedankje, voor het stemmen! Dat is leuk, toch?

Klik HIER om te stemmen. Alvast enorm bedankt namens Jasmina en mij! :love:

10 Responses to Oproepje: Stemmen op Penpal Junkie, pretty please?!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker