Tekstgrootte: groter / kleiner

Hi allemaal! ^_^ Mijn naam is Evelien, ik ben 28 jaar oud en ik woon samen met m’n vriend in Den Helder. Samen met onze hond Bram, poes Luna, kat Tommie en m’n dwerghamster Chloé. Ik ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en zorg ook een paar uurtjes in de zorg. Ik heb de opleiding Dierverzorging gehad en ook een cursus Visagie voltooid.

Ik houd ontzettend veel van beauty en shoppen. M’n twee grote passies! Ook zijn (m’n huis)dieren mijn grote liefde. Verder ben ik dol op alles wat schattig is (zoals Hello Kitty), zoals je al ziet aan m’n site. Verdere likes zijn: bloggen, films en series kijken (ik ben een horrorfilm freak!), make-up, gamen en euh.. ik ben gek op eten en slapen. :laugh: Ook ben ik sinds 2013 een enorme fan van Lush!

Deze blog gaat over make-up, voornamelijk budgetproof. Ik geloof niet zo in dure merken met vele beloftes en hoge verwachtingen. Het leven is al duur genoeg, vooral als je net zo’n shopaholic bent als ik! Ook ben ik dol op eBay, er is daar zóveel te vinden. Onbekende make-up merken? Je komt ongetwijfeld een review tegen op m’n blog.

Ik & websites
Al m’n hele leven heb ik websites gehad – het begon toen ik 12 was. Ik had een website bij Expage, daarop zette ik dan simpele HTML codes neer. Ik heb daarna nog een aantal Kinderlines site’s gehad en later nog meer websites bij diverse webhosts. Ik werkte dus al op vroege leeftijd met HTML, later is dit uitgebreid met CSS. In 2005 kwam ik opeens op een Engelstalige website met pixels, een wereld vol met kawaii, cute, Hello Kitty, Sanrio, noem het maar op. Pixelart wordt dat genoemd, maar wij noemden het zelf gewoon ‘pixelling’ of ‘pixellen’. Ik ben toen ook een eigen Engelstalige website begonnen: www.toxity.nl, daarna werd dit www.bunnyberries.nl en toen www.sugar-melody.net. Al m’n layouts waren door mijzelf gepixelled, en de site stond binnen de kortste keren vol met goodies, van avatars tot buttons, van adoptions (pixels die je op je site kon zetten met een link naar mijn site terug) tot wallpapers. Allemaal cute dus. Characters van Sanrio werden voornamelijk door iedereen gepixelled.

Hier zie je wat van mijn pixels die ik toen heb gemaakt:

M’n website begon erg goed te lopen, ik weet niet meer hoeveel bezoekers ik had per maand, maar het waren er VEEL!! In die tijd was ik ook lid van BBS’es, dit is een soort forum. De meeste ‘pixelartist’ kwamen uit Azië en Amerika. Een Nederlandse vriendin die ik aan die tijd heb overgehouden is naamgenoot Evelien / Lienberry van Hushstar.net.

Ik heb toen uiteindelijk ook een BBS opgericht: Bunny Berries BBS. Daarna werd dit Sugar Melody BBS en uiteindelijk had ik met wat anderen Apple Crunch BBS opgericht omdat ik met Sugar Melody BBS was gestopt. Ik geloof, eind 2007, is er toen een flinke ruzie ontstaan op Apple Crunch BBS en ben ik weggegaan. Ik ben toen ook gestopt met m’n site. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog heel veel pijn van heb gehad.. ik had zóveel vriendinnen daar, het was echt m’n plekje op het web waar ik de hele dag zat.

En nu sinds begin 2010 ben ik weer begonnen met bloggen. Ik richtte Oh Fashion op 6 maart 2010 op, met als doel een uitlaatklep te hebben voor mezelf, om te bloggen en m’n nieuwste H&M bestellingen (bij wijze van spreken) te kunnen showen. Ik heb toen van maart t/m juni regelmatig wat geblogd, maar daarna viel het stil. Tot oktober, toen begon ik me steeds meer te interesseren in beauty. Mijn netwerk werd dankzij Twitter steeds groter, dus zo leerde ik ook meer beautybloggers kennen. Mijn interesse in make-up begon te groeien en tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk om te bloggen. Make-up en schrijven behoren tot m’n passies!

One Response to Wie ben ik?

  • Respect voor jou met je vrijwilligerswerk! Prachtige katten ook trouwens! En, ben je al met je visagie opleiding begonnen? X

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety