Tekstgrootte: groter / kleiner

Nu het zulk mooi weer is vind ik het heerlijk om met de hond naar het bos te gaan. In deze omgeving zijn er een hoop mooie bossen, waaronder het Kuinderbos, gelegen bij Kuinre. Vorige week was het weer een heerlijke dag en besloten m’n vriend en ik de hond mee te nemen naar het bos.

Klik verder om de foto’s te bekijken!

[five-star-rating]

4 Responses to Persoonlijk: dagje in het bos

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker