Tekstgrootte: groter / kleiner

Hoi allemaal! Zo, dat is even geleden, hé? Duizendmaal excuses ervoor. Ik zal even uitleggen waarom ik een tijdje afwezig ben geweest.

Zoals de meeste van jullie wel wisten (via Twitter) was ik al een tijdje op zoek naar werk. Een aantal weken geleden zag ik op Internet een vacature bij een callcenter in Alkmaar, niet heel ver hier vandaan. Ik besloot op de functie te solliciteren en zodoende werd ik uitgenodigd voor de selectiedag. We kregen informatie over het bellen, de projecten en het bedrijf. Als je het leuk vond om er te werken, dan mocht je twee dagen later opnieuw komen voor een tweede selectie. Aan het einde van de dag moest je dan een uurtje live bellen voor een project, hartstikke spannend :err: , maar uiteindelijk viel het reuze mee. Ik had al vaker in een callcenter gewerkt, maar dan inbound (klantenservice T-Mobile). Dit was zelf mensen bellen, dus dat was even wennen!

De dag erna kregen we telefonisch te horen of we aangenomen waren. Rond 15:00 werd ik gebeld en ja hoor, ik was aangenomen! Ze wilden me graag op het ANWB-project hebben, waar je ex-abonnees belt voor een verlenging. Inmiddels zit ik nu in mijn tweede week en ik vind het hartstikke leuk werk. Het bedrijf is leuk, de collega’s zijn top en het project is ook erg leuk. Ik score (tot nu toe) steeds boven gemiddeld, dus ze zijn erg tevreden over me :weird:

Ik werk nu Maandag t/m Vrijdag, en meestal ook op Zaterdag. Ik werk rond de 30 uur, en ik moet twee uur van te voren de bus hebben, vanwege de slechte verbinding. Als ik dus om 11:00 ‘s ochtends moet beginnen, moet ik om 9:00 al de bus hebben! Ik ben dan 10:15 op m’n werk. Maar ik heb het er voor over, hoor. Maar het betekent wel dat ik lange dagen draai en als ik ‘s avonds thuis ben, ben ik doodmoe. Vooral in mijn eerste week was het enorm wennen, alle nieuwe indrukken etc. Maar nu ik al wat ‘gewend’ bent, ben ik steeds vaker in staat om ‘s avonds niet-slapend door te brengen. Enige probleem is dan nog dat ik nog niet aan foto’s maken toe ben gekomen, aangezien het zo snel donker is al! Ik moet gewoon even wat vroeger opstaan om foto’s te maken. Want ik heb veel nieuwe make-up en nagellak, dus genoeg te reviewen!

Naast m’n werk heb ik ook nog een bijbaan; namelijk de hond van kennissen uitlaten. Zij kunnen dat zelf niet meer dus ik doe dat elke dag, één uur lang. Ook dat vind ik hartstikke leuk, maar vooral in combinatie met de lange dagen die ik soms maak, is het echt killing. Vooral voor m’n site. Daarbij komt ook nog eens dat ik samenwoon en een ééngezinswoning heb, dus reken maar op flink wat huishouden. Maar ach, ik wilde werk en inkomen, en dat heb ik nu, dus je hoort me verder ook niet klagen! ;)

Anyways, om een lang verhaal kort te maken, door werk ben ik gewoon heel weinig toegekomen aan de site. Het bleef wel kriebelen al die tijd, maar als ik dan ‘s avonds thuis kwam was ik zó uitgeput dat ik direct ging slapen. Maar nu ben ik eenmaal gewend aan het ritme, en ga ik er weer 100% voor. Ik had jullie al een tijdje wat winacties belooft; die komen er nog steeds aan. Ik wacht op m’n eerste salaris, daar kan ik dan wat leuke dingen van regelen ;)

Ik kan niet wachten om weer te updaten en jullie leuke/lieve/grappige reacties te lezen. Ik hoop dat jullie me niet in de steek laten en mij zullen blijven volgen, want ik heb weer genoeg inspiratie en ideeën voorlopig! Dus.. stay tuned? ;) :love:

20 Responses to Persoonlijk: Ik ben weer terug!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker