Tekstgrootte: groter / kleiner

Hellooo! Ik kom vandaag even m’n nieuwe horloge showen aan jullie. Hij komt van Horloge.com en is van het Italiaanse merk O Clock. Het merk draait om mix & match – je kunt dus aparte bandjes kopen, maar ook een apart uurwerk. Zo kun je alles combineren met elkaar, zodat je je eigen unieke horloge creëert. En dit is mijnes, kijk maar mee!

Het horloge wordt geleverd in een blik. (Even serieus, hoe gaaf is dat?) Ik had in de webshop al rondgesnuffeld naar een bandje en een uurwerk, en dat was geen makkelijke opgave. O Clock heeft zoveel leuke en verschillende designs! Uiteindelijk koos ik voor een roze bandje, met het uurwerk met silhouet van Mickey Mouse erin.

Het bandje is gemaakt van siliconen, en is hypo-allergeen. Ze zijn er in vier maten: Extra Small (15 cm.); Small (16 cm.); Medium (18 cm.) en Large (20 cm.), en uiteraard zijn ze er in héél veel kleuren. De uurwerken zijn er niet alleen in elke kleur, ook hebben ze diverse prints!

12 Responses to Persoonlijk || Nieuw horloge van Horloge.com

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker