Tekstgrootte: groter / kleiner

Hoi allemaal, ik heb eventjes jullie mening nodig! Zoals jullie weten geef ik het vrijwel altijd aan wanneer er voor een artikel is betaald, of wanneer het product toegestuurd is. Soms staat de zin “Dit product heb ik toegestuurd gekregen” er niet bij, omdat ik het dan in de tekst zelf al vertel.

Met ingang van per direct wil ik dit consequent bij élk artikel vermelden. Ik wil alleen van jullie weten: waar zouden jullie deze zin het liefst willen zien? Bovenaan het artikel, of onderaan? Hierbij twee voorbeelden.

Bovenaan:

Onderaan:

survey tools

Zouden jullie zo lief willen zijn om even te stemmen? Heel erg bedankt! :love:

11 Responses to Poll: advertorial zin boven of onderaan artikel?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker