Tekstgrootte: groter / kleiner

Laat ik er niet om heen draaien: ik heb veel spullen. Héél véél spullen. Ik heb mijn showergels nooit geteld (bewust), maar als ik uit zou komen op tegen de 100 showergels, zou het me niets verbazen. Mijn kastjes puilen uit, ik begin ernstige vormen van hoarden aan te nemen, dus – tijd voor Project Pan. Een project waarbij je spullen op moet maken.

In deze post laat ruim ik samen met jou m’n kastjes op, en vul ik een doosje met producten die vóór 1 maart op moeten zijn.

Dit is mijn badkamerkastje, vóór het opruimen. Hierin staan mijn gezichtsproducten, huidverzorgingsproducten, haarproducten, voetproducten, en overige producten zoals zonnebrandcrème, handgel, deodorants, etc. Zoals je ziet puilen de plankjes uit, en wordt het hoog tijd om alles eens grondig uit te ruimen. Ik heb laatst alle over-datum-producten al weggegooid, dus vandaag wordt er niks weggegooid. Wel ga ik mezelf één maand de tijd geven, om een X aantal producten hiervan op te maken.


Al m’n bodylotions en bodybutters.. :blush:


Alles geordend!


Al m’n gezichtsproducten.. lotions, dag- en nachtcremes, face wash, etc. etc.


Handcrèmes.. daarvan heb ik een hoop halflege, tijd om die apart te leggen!


Allemaal bijna lege, of halflege handcrèmes.


Een aantal kleinere verpakkingen, pompflacons, én m’n handcrèmes, gaan allemaal in dit rek.


Huidverzorgingsproducten ná het opruimen! Al een stuk netter!


Gezichtsproducten na het opruimen. Veel overzichtelijker :smile:


Grote potten body butters etc. staan nu op dit plankje


Haarproducten, voetproducten, en m’n mandje met maskertjes. Oh ja, deorollers staan hier ook tussen.


Dit is nu mijn kastje ná het opruimen. Nog steeds vrij vol, maar een stuk meer opgeruimd en overzichtelijker. Ik heb mijn meest gebruikte producten vooraan gezet, zodat niet alles overhoop hoeft als ik iets zoek.

Opmaken vóór 1 maart, anders weggeven aan jullie!

Ik heb niets weggegooid tijdens het opruimen, wél heb ik een lege doos gepakt en daarin een aantal producten gezet die ik vóór 1 maart opgemaakt moet hebben. De producten die ik op 1 maart over heb, moet ik óf weggooien (waar ik niet tegen kan!) óf ik ga ze verloten onder alle reacties onder dit artikel (als daar animo voor is).


Dit is het doosje..


Ik ga proberen al deze handcrèmes op te maken! Meeste zijn al bijna leeg, of halfvol.


Lichaamsproducten.. moet te doen zijn.


Gezichtsproducten. The Body Shop Aloe Toner, Hannah Cleansing Clay, Cenzaa Microdermabrasion Polish, en een masker van de Tuinen.


En tot slot, een sample Andrélon Stralende Glans Crème die al aangebroken is.

Al bovenstaande producten, moet ik opmaken vóór 1 maart 00:00. Wat ik overhoud, ga ik verloten onder iemand in de reacties, mits er interesse in is! Laat me dat dus weten in de reacties :smile: Enne, wish me luck!

30 Responses to Project Pan ♥ Februari

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker