Tekstgrootte: groter / kleiner

Reizen, ik houd ervan. Het liefst ga ik ieder jaar ergens anders heen. Of het nu een eenvoudige citytrip is, of een luie vakantie in een zonnig land, reizen is altijd goed! Vandaag laat ik jullie vijf hoofdsteden zien die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Waar ben jij al geweest, van deze hoofsteden?


(bron)

1. Londen

Sinds ik naar Newcastle ben geweest, wil ik zo snel mogelijk weer terug naar Engeland. Ik houd van dat land. Londen lijkt me allemachtig leuk – niet alleen om te shoppen! Want hoewel de oude architectuur perfect gemixt is met de meest hippe winkels, is het volk er ook gewoon leuk. En ook de reis er naar toe, natuurlijk! Een tochtje met de boot is zo gemaakt, en met het vliegtuig ben je er zelfs met een uur.


(bron)

2. Berlijn

Het eerste wat in me opkomt als ik aan Berlijn denk: MAC winkel en Hello Kitty winkel! Vrienden van ons waren er een paar jaar terug en stuurde vrijwel direct foto’s van deze winkels. Het moge duidelijk zijn dat je in Berlijn heerlijk kunt shoppen. Maar ook lekker eten, genieten van de historie en de cultuur, of gewoon lekker een dag rondstruinen. Berlijn is relatief dichtbij, maar toch waan je je in een heel andere wereld!


(bron)

3. Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije. Je zou in eerste instantie niet aan deze stad denken, maar het is absoluut de moeite waard! Een prachtige stad die veel heeft te bieden, en talloze bezienswaardigheden hebben. Historische kerken, de Donau, veel diverse musea, en natuurlijk volop winkelplezier. Vliegtickets naar Boedapest vind je hier heel goedkoop, trouwens!


(bron)

4. Rome

Wie kent deze stad niet? Absoluut een musthave om eens bezocht te hebben. Deze eeuwenoude stad heeft tal van bezienswaardigheden te bieden – van musea tot winkels, historie tot nieuwerwets. Alles is hier te vinden! Wat dacht je van De de Trevi fontein, de Spaanse Trappen of het Colosseum? Een prachtige stad waar je je ogen uitkijkt.


(bron)

5. Barcelona

Hier ben ik nog nooit geweest, maar het staat enorm hoog op m’n lijstje! Deze trendy stad has it all – grote winkelcentrums, hippe clubs en discotheken, mooie architectuur. Bekijk de stad terwijl je rondscheurt op een Vespa (die je er makkelijk kunt huren), of stap in een GoCar of touringbus. Mooie mannen spotten is natuurlijk ook een pré.

In welke steden ben jij geweest? Wat raad je aan?

5 Responses to Reizen || 5 steden in Europa om te bezoeken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker