Tekstgrootte: groter / kleiner

Iedereen gebruikt het, behalve ik. Lijkt wel. Vraag me niet waarom, maar ik heb altijd het idee dat concealer niet zoveel doet voor mij. Onzin natuurlijk, want een goede concealer kan wonderen doen! Goed, ik heb dus duidelijk nog niet de perfecte concealer gevonden. Hopelijk brengt deze concealer van Catrice, de Camouflage Cream, daar verandering in!

Klik verder voor de rest van de review.

“Concealer cream with full coverage”

Verpakking
De concealer zit in een klein, rond doosje verpakt. Niet erg hygiënisch doordat je steeds met je vinger erin moet! Oplossing hiervoor is een concealer kwastje gebruiken, zo komen er minder bacteriën in, en zal hij langer mee gaan. Het dekseltje moet je eraf draaien. In dit potje zit 3 gram, en hij is 6 maanden houdbaar.

Kleur
Ik heb de kleur 010 Ivory, verder heb je ook nog 020 Light Beige en 030 Rose Beige. De kleur die ik heb, heeft een gele ondertoon. Hij is daardoor minder geschikt voor onder je ogen (blauwige wallen kun je beter weghalen met een concealer met roze ondertoon). Toch kun je prima deze concealer onder je ogen gebruiken, want een fris effect krijg je er natuurlijk altijd door! Overigens lijkt 030 de enige kleur te zijn met een roze ondertoon. Waarschijnlijk had ik die beter kunnen halen, maar er waren op dat moment geen testers aanwezig in de winkel. :S


Links zonder, rechts met een kleine hoeveelheid.

Structuur & dekking
De structuur van de concealer is vrij stroef. Nog een reden waarom hij niet zo geschikt is voor onder je ogen; dit gaat sneller in de lijntjes zitten en ziet er ‘droger’ uit dan een vloeibare concealer. Toch versmelt hij aardig in aanraking met je vingers (door de warmte), en wordt hij daarna erg romig. De dekking is verder erg goed! Hij dekt niet voor 100%, maar beter dan de meeste concealers die ik ken. En dat is al een hele prestatie! ;)


De ultieme concealer proef: een tattoo!


Hij dekt behoorlijk goed!

Conclusie
Ik heb nog geen ‘holy grail’ gevoel bij dit product, maar wellicht moet ik hem in een andere kleur (oftewel ondertoon) kopen. Verder ben ik heel tevreden over deze concealer en raad ik hem iedereen aan! Hij dekt enorm goed, blijft lang zitten (vooral als je hem afpoedert) en zorgt voor een egale teint. 010 en 020 hebben een gele ondertoon, 030 heeft een roze ondertoon. Ik ga zeker weten nog 030 halen – ik was bang dat hij te donker zou zijn, maar hij blijkt alleen een andere ondertoon te hebben! :)

Informatie
Prijs: € 2,99
Inhoud: 3 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Goede dekking, budgetproof, smeert met je vingertop fijn uit, blijft lang zitten, geen cakey effect.
Minpunten: Potje is niet heel hygiënisch.
Belangrijk om te weten: Heeft een gele ondertoon.

18 Responses to Review ♥ Catrice Camouflage Cream #010 Ivory

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker