Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen ik vorige week een bestelling plaatste bij Pretty Polish, bestelde ik ook dit kleurtje van China Glaze. Een lekker zomers, vrolijk roze kleurtje! Om alvast in de lente en zomer stemming te komen, zeg maar. *kijkt naar buiten* Nee, dat kan absoluut geen kwaad. :sweat: Kijken jullie mee?

Klik verder voor de rest van de review!

Informatie
China Glaze nagellak vind ik erg fijne nagellak hebben. De potjes zijn lekker groot (14ml – Catrice heeft bv. 10ml), de prijs is erg vriendelijk en ze hebben téveel leuke kleuren. Ik denk dat iedereen wel bekend is met China Glaze nagellak en het uiterlijk; stevige flesjes, grote dop. De nagellak is 36 maanden houdbaar.

De kleur is.. roze, rozer, rozest! (?) Zonder shimmers, met een normale, glanzende finish. Een vrolijk kleurtje dat perfect is in voor de eerste 7 maanden van het jaar – maar ook zelfs daarna nog draagbaar! Ook voor op je tenen is dit een erg leuke kleur. Het kwastje lakt prima – niet zo fijn als een Essie of Catrice nagellak, maar het is prima te lakken.


Eén laagje


Eén laagje

Dekking
De dekking is top! Zoals je ziet, dekt hij met één laagje al goed. Je zou eventueel twee lagen kunnen opdoen, maar eentje is in principe al voldoende. Ook droogt hij enorm snel – waar de meeste nagellak pas na een uur krasvrij zijn, is deze dat al na 20 minuten. Hij blijft een aantal dagen zitten voordat hij gaat chippen, erg netjes!

Informatie
Prijs: € 5,95
Inhoud: 14 ml
Verkrijgbaar: Diverse online webshops, zoals Pretty Polish
Pluspunten: Droogt snel, dekt bij één laag, flinke inhoud, goede prijs.
Minpunten: Kwastje kan misschien wat verbetering krijgen.
Belangrijk om te weten: Deze nagellak maakt deel uit van de Cirque du Soleil Worlds Away collectie.

Heb jij ook zo’n vrolijk roze kleurtje in je stash?

12 Responses to Review ♥ China Glaze ‘Cirque du Soleil Worlds Away’ Surreal Appeal

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker