Tekstgrootte: groter / kleiner

Het is alweer twee weken geleden dat ik schreef over zijn crazy zusje. Crazy veel volume, dat heeft die mascara zeker. Misschien wel iets té, want ze klontert vrij snel en heeft echt een handleiding nodig qua aanbrengen. Vandaag heb ik echter de zwarte variant, het is exact dezelfde, alleen zonder crazy volume. Alleen volume. Kon je de roze niet handelen, dan is deze misschien iets voor je!

Klik verder voor de rest van de review!

Mascara
Een zwarte huls met roze letters. Spannender dan dit ga je het niet krijgen! Toch vind ik de verpakking wel leuk, met die roze letters. Roze is namelijk altijd goed, weet je. De tekst op deze mascara is hetzelfde als bij z’n crazy zusje, alleen zonder “crazy”. Mascara for extreme volume. Niks geen crazy volume dus. Alleen extreme. Oké nu kap ik.

Applicator
De mascara heeft een groot en standaard borsteltje. Hij loopt flauw spits uit naar het eind, bevat veel lange haartjes en geeft veel mascara af. De mascara zelf is diepzwart, dus die belofte klopt in ieder geval. Er zitten alleen veel klontjes mascara een de applicatorhaartjes, dus ik ben heel benieuwd naar het resultaat..

Op de volgende foto’s draag ik links geen mascara, en rechts één laagje!

Brrr, hij klontert. Ook geeft hij mascara af op m’n ooglid en onder m’n onderste wimpers. Het borsteltje is te groot voor mijn ogen, ofzo! Ik zag aan de haartjes op de applicator al dat er veel klontjes aanzaten, en die belanden dus ook in je wimpers. Hij geeft erg veel volume en zorgt voor opvallende wimpers, maar niet op de juiste manier.

Ervaring na één week
Ik merk dat de mascara heel licht afgeeft aan het einde van de middag. Verder krijg ik er geen irritaties van en is hij makkelijk te verwijderen ‘s avonds.

Conclusie
Hij klontert en geeft m’n wimpers niet veel krul. Hij zorgt voor heel veel volume, maar niet de juiste volume. Vanaf een afstandje heb je wel mooie, lange wimpers, maar daar blijft het bij. Bovendien verliest hij ook z’n effect in de loop van de dag. Nee, ik vind het effect toch niet zo mooi.. de roze variant hiervan, klontert ook, maar pas bij twee lagen. Deze bij één laag dus al! :hmpf:

Informatie
Prijs: €2,89
Inhoud: 12 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Intens zwart, budgetproof, prima verpakking, geen irritaties, laat zich makkelijk verwijderen.
Minpunten: Klontert, krult niet, borsteltje is erg groot, verliest z’n effect in de loop van de dag, geeft lichtelijk af onder de ogen na flink wat uren.
Belangrijk om te weten:

Wat vind jij van het effect van de mascara?

23 Responses to Review ♥ Essence I ♥ Extreme volume mascara

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker