Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik liet jullie van de week het China Glaze lakje zien wat ik had gekocht bij Pretty Polish. Natuurlijk was dat niet het enige wat ik bestelde daar, ook bestelde ik deze drie Kleancolor nagellakjes. Het zijn topcoats, dus bedoeld voor over een andere kleur nagellak heen, en zijn super pretty! :$

Klik verder voor de rest van de review!

Uiterlijk
De flesjes zijn zó leuk! Het flesje zelf is doorzichtig, en aangezien de inhoud heel mooi is, zijn dit absoluut plaatjes voor in je stash. De dop is lang en zwart, met mooie opdruk aan de bovenkant. Er zit 15 ml inhoud in, en de nagellak is 12 maanden houdbaar.


#29 Aurora


#89 Starry Night


#195 Blind Date

Kleuren
#29 Aurora is een lichtroze sheer lak, gevuld met shimmers, glitters en sterretjes. Feestje in een potje, dus! Het zijn voornamelijk shimmers en glitters; maar je komt ook een enkel sterretje tegen. Ik kan blijven kijken naar deze topcoat, wat is hij mooi en schattig! Elk kleurtje op je nagels vrolijk je op met deze topcoat.

#89 Starry Night is een halfdoorzichtig, paars kleurtje met héél véél mini shimmers. Mini ja, ze zijn nog kleiner dan shimmers. Verder zitten er paarse, korte streepjes in met holografische glans. Heel feestelijk ook, deze topcoat! Wederom over elke kleur te dragen.

#195 Blind Date is een doorzichtige lak zonder kleur, met sterretjes. De sterretjes zijn verschillend gekleurd: rood, groen, zilver, goud. Allemaal met een holografische glans als het licht erop valt. Prachtig effect dus, en ook weer over élk kleurtje heen te doen!#29 Aurora


#89 Starry Night


#195 Blind Date

Swatches / Hoe is de dekking?
De dekking van de drie topcoats is prima, alleen #195 (met de sterretjes) is erg lastig om aan te brengen. De sterretjes zijn lastig uit het potje te krijgen, dit kun je dus beter doen met een prikkertje o.i.d. De andere twee topcoats dekken met één laag al goed, twee lagen is natuurlijk nog mooier.

De topcoats drogen vrij snel, en blijven goed zitten. Omdat het natuurlijk een topcoat is chippen ze niet, en daardoor blijft het kleurtje eronder ook beter zitten. Score!

Conclusie
Kleancolor, ik hou van je! Je hebt prachtige topcoats. :$ Ik kende dit merk nog niet, maar dit is zeker een aangename kennismaking. Binnenkort ben ik van plan een aantal andere topcoats te bestellen. Ze zijn zo mooi! Elke topcoat past goed over elke kleur heen, van zwart tot een neon kleur.

Informatie
Prijs: € 3,50 per stuk
Inhoud: 15 ml
Verkrijgbaar: Pretty Polish en andere diverse webshops
Pluspunten: Budgetproof, leuk potje, drogen vrij snel.
Minpunten: #195 Date Night is lastig aan te brengen
Belangrijk om te weten:

Kende jij dit merk? Welke topcoat vind je het leukste?

18 Responses to Review ♥ Kleancolor nagellak #29, #89 en #195

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker