Tekstgrootte: groter / kleiner

“Moet je haar wimpers zien!” “Jeetje, dat is echt schandálig veel volume!” Wil je dat dit soort praatjes voortaan over jou gaan, lees dan even verder. Ik heb een top mascara ontdekt! Nou ja, ontdekt, hij zat in mijn goodiebag vorige week. Het is de nieuwe Scandaleyes mascara van Rimmel, in een gifgroene verpakking. Mijn ervaring met een andere Scandaleyes mascara was vrij negatief, maar deze weet daar gelukkig verandering in te brengen. Lees je mee?

Klik verder voor de rest van de review!

Mascara
Deze mascara is voorzien van een portie Lycra®-technologie, wat zorgt voor flexibiliteit en soepele wimpers, “ongeacht het aantal laagjes wat je aanbrengt”. Hij is verkrijgbaar in één kleur: zwart. De mascara heeft een MaxDensity-borsteltje, wat elke wimper voorziet van een laag mascara, zonder te klonteren.

Verpakking
Deze mascara heeft een gifgroene verpakking, can’t miss it! Lekker opvallend, en de mascara ligt lekker in de hand. Net als de andere Scandaleyes mascara’s heeft hij een opvallend en robuust uiterlijk. De mascara is 12 maanden houdbaar en bevat 12 ml substantie.

Applicator
De applicator is best groot, hij loopt iets spits uit. De applicator is ook vrij standaard, en bevat veel flexibele haartjes. Mascara aanbrengen gaat erg makkelijk, je hebt snel alle wimpers te pakken. Ook geeft de applicator lekker veel mascara af, snel klaar dus!


Zonder mascara


Eén laagje


Twee laagjes

Ervaring na één week
Inmiddels gebruik ik de mascara nu bijna een week, en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben! Hij geeft niet af, op een paar kruimeltjes mascara na. Hij verliest helaas wel een beetje z’n effect in de loop van de dag, behalve z’n krul, die blijft er nog goed in zitten! Maar ‘s middags eventjes een nieuw laagje aanbrengen is dus wenselijk als je het scandalous effect wilt behouden. De mascara bezorgt mij geen irritaties (ik heb gevoelige ogen), laat zich goed verwijderen met een reinigingsdoekje en is gewoon scandalous fijn in gebruik.

Conclusie
Hij krult, hij geeft volume, hij separeert. Ik vind hem heel fijn! Maar hoe komt het dat ik de vorige Scandaleyes niet fijn vond? De applicators zijn namelijk exact hetzelfde! Het enige verschil wat ik kan ontdekken, is dat de substantie van de vorige Scandaleyes natter en slierteriger is. Bovendien was die waterproof, iets wat een drama is om eraf te halen. Ik moet zeggen dat deze mascara toch ook het mooiste effect geeft bij één laag, maar één laag is voor mij voldoende met deze mascara, omdat ik toch al lange wimpers heb.

Informatie
Prijs: € 11,99
Inhoud: 12 ml
Verkrijgbaar: Drogisterijen
Pluspunten: Verkrijgbaarheid, geeft niet af, fijne applicator, separeert, krult en geeft volume, wimpers blijven gekruld de hele dag.
Minpunten: Verliest z’n effect lichtelijk in de loop van de dag, sommige kunnen het borsteltje te groot vinden, klontert vanaf meerdere lagen.
Belangrijk om te weten:

Wat is jouw ervaring met de Scandaleyes mascara’s? Ben je benieuwd naar deze?

27 Responses to Review ♥ Rimmel Scandaleyes Lycra® Flex mascara

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker