Tekstgrootte: groter / kleiner

De laatste tijd ben ik steeds meer into Essie. Ze bevallen me enorm goed, en hebben veel leuke kleurtjes. Vandaag laat ik jullie drie kleurtjes zien van Essie: Tart Deco en Sunday Funday (die laatste kreeg ik van vriendinnetje Mariska), twee heerlijk zomerse kleurtjes, en Recessionista,één heel chique kleurtje. Alle drie zijn het absolute musthaves voor in elke nagellakstash! Natuurlijk vertel ik ook wat over waarom ze zo goed bevallen, dus ben je benieuwd, lees dan snel verder :)

Klik verder voor de rest van de review.

Uiterlijk
De potjes, die ieder 13,5 ml bevatten, zijn voor de meeste nagellakliefhebbers wel te onderscheiden. Een witte dop, en een vierkant potje. Bovenop vind je een sticker met de naam, en op de dop zit een sticker met informatie. Het kwastje lakt als één van de fijnste die ik ken – het kwastje is namelijk vrij kort, met een plat kwastje wat het contour van je nagel heeft, een beetje rond dus. Zo lak je in 2 á 3 streepjes je nagels, met de minste knoeikans!

Kleur
Ik begin met Tart Deco, een zalmkleurige nagellak, met oranje ondertoon. Het is een bekend kleurtje van Essie, één van hun bestsellers! Recessionista is een bordeauxrode nagellak, die prachtig staat bij elke huidskleur, of je nu bleek bent of gekleurd. Altijd chique, altijd goed, dit kleurtje. En vervolgens Sunday Funday, een koraalrode nagellak met hele kleine, zilveren shimmers erin.

Op elke foto draag ik 2 laagjes.

De nagellakken drogen snel op, iets sneller dan Catrice of Essence. Ook de dekking is bij alle drie de lakjes uitstekend, ze dekken het mooist bij twee lagen, maar in principe kun je je met één laagje ook al uit de voeten maken! En vraag een Essie fan waarom ze zo van dit merk houden, en grote kans dat ze zeggen vanwege de langdurigheid op de nagels. Ze blijven namelijk rustig een week zitten, zonder tipwear! Nu verschilt dat natuurlijk per persoon (ligt er ook aan wat voor werk je doet, bijvoorbeeld) maar bij mezelf blijven ze altijd zeker 4 á 5 dagen zitten, zonder te chippen. Dus ja, what’s not to love? Ik ben Essie fan!

Informatie
Prijs: €9,99
Inhoud: 13,5 ml
Verkrijgbaar: Bol.com, Etos, DA, D.I.O. Kijk hier voor een volledig overzicht.
Pluspunten: Drogen snel op, dekken bij één laag al, blijven lang mooi op de nagels, kwastje lakt erg fijn.
Minpunten: Als ik iets moet bedenken, zou ik zeggen: niet budgetproof?
Belangrijk om te weten:

Welk kleurtje vind jij het mooiste? En wat vind jij van Essie?

21 Responses to Review: 3x Essie (Tart Deco ♥ Recessionista ♥ Sunday Funday)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker