Tekstgrootte: groter / kleiner

Laatst op Banggood.com bestelde ik weer een aantal make-up producten. Ik zag lipsticks staan voor slechts $1,69 (wat neerkomt op €1,29) en besloot drie kleurtjes te kiezen: nude, nude pink en dark pink. Ondanks dat ik genoeg lipstick heb voor een heel leven, was ik toch wel heel benieuwd naar deze. Na twee weken kreeg ik de lipsticks binnen, vrij vlot al! Ben je benieuwd of het de moeite waard is, lees dan verder.

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
De lipsticks hebben een saai uiterlijk en voelen niet stevig aan. Je kunt ze vergelijken met de lipsticks van MAX, van de Action. Ze hebben exact dezelfde kleuren, en bijna hetzelfde uiterlijk ook! De lipsticks steken een klein stukje uit de huls, voorzichtig de dop erop doen dus. Verder zit er 3,5 gram lipstick in. Er staat nergens een houdbaarheidsdatum op.

Kleur
De lipsticks hebben geen naam, alleen een nummer. Wat me opvalt is dat 127 héél lichtroze is, je zou ‘m bijna voor camouflagestick aanzien! Ook is hij op de lippen enorm licht, wat een vreselijk Jersey Shore effect geeft. Doe maar niet.. Verder is 130 een mooie, roze lipstick met zalmroze tintje en een semi-matte finish. En tot slot 131, deze is wat roder, tegen koraalrood aan. Ook met een semi-matte finish!


In daglicht (van boven naar onder: 127, 130, 131)


In zonlicht (van boven naar onder: 127, 130, 131)

Pigmentatie & structuur
De pigmentatie van alle drie is vrij goed. Ze geven lekker veel kleur af, en hebben tegelijkertijd een romige en zachte structuur. Wel ben je een paar minuten bezig met de kleur mooi aan te brengen, want ze dekken niet direct mooi bij één laagje. De lipsticks zijn vrij ‘nat’, dus je verplaatst steeds de kleur als je een nieuwe laag aanbrengt. De nude-kleurige lipstick is erg licht, dus het is net alsof ik een ijsje heb gegeten..


Naakte lippen


#127


#130


#131

Conclusie
Wat een drama om deze lipsticks mooi aangebracht te krijgen! Toen ik ze allemaal op de foto zette en later op de computer bekeek dacht ik echt: “Jeetje, ben ik dan zó slecht in lipstick aanbrengen?” Maar op de één of andere manier (zeker die lichte) zagen ze er op de foto heel lelijk uit. Ik heb er bijna twee uur over gedaan! =?
#131 is de enige die me nog redelijk goed staat, de andere twee vind ik te licht. Bovendien brengen ze niet makkelijk aan, je moet tussendoor echt van die ‘hap’ bewegingen maken met je lippen zodat ze iets droger worden, anders blijf je de lipstick verplaatsen op je lippen. Ze mogen dan misschien maar rond de €1,30 zijn, ik zou ze niet opnieuw kopen. Ze blijven tegen de 2 uur op je lippen zitten, en overleven niet veel eten/drinken.

Informatie
Prijs: $1,69
Inhoud: 3,5 gram
Verkrijgbaar: Banggood.com
Pluspunten: Prima pigmentatie, romige structuur, budgetproof, mooie finish.
Minpunten: Verkrijgbaarheid, goedkope verpakking, op de lippen zijn ze vrij ‘nat’ dus brengt lastig aan.
Belangrijk om te weten: Verkrijgbaar in 8 kleuren.

13 Responses to Review: 3x lipstick van Banggood.com

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker