Tekstgrootte: groter / kleiner

Yep, I did it. Ik ben bij Action geweest. Heel snel, gisterenmiddag, uit pure noodzaak! Ik had geen artikelen vooruit geschreven en zit bij m’n ouders voor een korte vakantie, en omdat ik iets langer bleef dan gepland, had ik ook niet genoeg spullen om te reviewen meegenomen! Dus toen ik gisterenmiddag met m’n moeder even om boodschappen ging, doken we na afloop snel de Action in. En wat ben ik los gegaan zeg! Alleen qua make-up hoor, waaronder deze minerale blushes. Ze hebben ze (voor zover ik weet) in vier kleuren, en die nam ik alle vier mee om te reviewen voor jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
De blushes zitten per stuk verpakt in een kartonnen doosje. Op de achterkant staan de ingrediënten en wat informatie. De blushes zelf lijken sprekend op de minerale blushes van L.A. Colors! Zelfde vorm, zelfde grootte, zelfde inhoud. Door de doorzichtige bovenkant zie je direct welke kleur blush je hebt. Het zijn vrij lichte, maar stevige doosjes. Er zit 4,3 gram aan product in, en onder de blush zit nog een ‘vakje’, met daarin een spiegeltje en een kwastje.
Het kwastje is prima te gebruiken! Er zit een stukje plastic om heen, en hij voelt vrij stevig aan. De haartjes zijn best ruw, en je kunt met gemak wat haartjes eruit trekken in het begin, maar verder staan de haartjes wel dicht op elkaar. Blush is er dus goed mee aan te brengen, máár ik kan alvast verklappen dat deze blush erg veel pigmentatie heeft, en ik zou eerder kiezen om de blush met een fan brush aan te brengen!


Brown, Rosewood, Peach, Pink


Swatches in daglicht


Swatches in zonlicht


Swatches met flitser

Kleuren
Hieronder laat ik van elke kleur een beschrijving zien, en een aantal foto’s.

860 Brown

Ik begin met Brown, die ondanks zijn naam vrij rood is. In sommig licht lijkt hij roodbruin, maar in normaal daglicht vind ik hem toch echt wel meer donkerrood. Op de wangen is het een vrij standaard blushkleurtje. Hij pakt natuurlijk uit op je wangen, en heeft een zeer lichte shimmer erin, die goed te zien is in zonlicht.

866 Rosewood

Rosewood is een stuk bruiner dan Brown. Hij doet me erg denken aan Rose Gold van Sleek! Hij heeft prachtige gouden shimmers erin, en is dankzij z’n kleur een erg warme blush. Ik denk dat deze blush op veel huidjes mooi zal staan :)

853 Peach

Peach is een roze blush, neigend naar (koraal)rood. Hij is iets lichter dan Brown. Ook bevat deze een lichte shimmer.

868 Pink

Pink is een knalroze kleurtje! Hij heeft net als de andere blushes een lichte shimmer. Een kleurtje waarmee je erg moet oppassen, want je wilt niet op een clown lijken natuurlijk. Het is een kleur die overigens prachtig staat op meiden met een donkere huidskleur! Die rocken dit soort felle neontinten als de beste. Als je deze heel licht aanbrengt (met een fan brush, bijvoorbeeld) is het een heel lieflijk, popperig kleurtje.

Pigmentatie
De blushes zijn stuk voor stuk enorm gepigmenteerd! Er komt ontzettend veel kleur van af. Ze hebben echt exact dezelfde pigmentatie als m’n INGLOT blush! Wat een toppers! Je kunt de blushes het beste aanbrengen met een fan brush, zo krijg je een mooi verdeeld en egaal resultaat.

Conclusie
Absolute budgettoppers, deze minerale blushes! Top pigmentatie, en Rosewood kon zo een broertje of zusje van Sleek Rose Gold zijn ;) Ik ben blij dat ik ze heb gekocht, ze zijn elke cent waard en kan ze je absoluut aanraden. Enig minpuntje is dat hij niet de hele dag blijft zitten, maar dat doen weinig blushes bij mij.. even bijwerken is toch zo gepiept. ;)

Informatie
Prijs: €0,99 per stuk
Inhoud: 4,3 gram
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Veel pigmentatie, fijne verpakking, budgetproof, zachte structuur.
Minpunten: Blijft niet de hele dag zitten.
Belangrijk om te weten: Bevat geen talk en parfum. Wel minerale olie en parabenen.

Welke kleur vind jij het mooiste?

23 Responses to Review: 4x MAX Mineral Blush

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker