Tekstgrootte: groter / kleiner

Poriënstrips, geweldige dingen. Ik gebruik ze trouw, 2x per week, op m’n neus, voorhoofd en kin. Ik heb vrij grove poriën, en die kunnen snel verstopt raken met viezigheid. De ideale manier om poriën leeg te maken, zijn dus poriënstrips! Deze van de Action zijn lekker budgetproof – voor 99 cent heb je 6 strips. Benieuwd wat ik ervan vind, lees dan verder.

De poriënstrips zijn speciaal gevormd zodat je ze over je neus kunt plakken, alhoewel ze van mij best iets breder mochten zijn! In de verpakking zitten 6 strips. Het werkt heel simpel: je maakt je neus nat (ik haal er een nat washandje over en splash daarna met m’n vingers nog wat losse druppels erop), dan snel je handen drogen, en de poriënstrip los halen van het plastic papiertje.

Let op: de strip zelf plakt niet! Er zit geen plaklaagje op, dus maak hem ook niet nat. Alleen je neus hoort nat te zijn. Je plakt de strip op je neus, drukt/wrijft hem goed aan, en na 15 minuten kun je hem eraf trekken. Ik laat de strip alleen langer zitten, namelijk rond de 30 minuten.

Je merkt al vrij snel dat de strip harder wordt. Na 15 minuten (of langer) kun je hem er halen. Doe dit rustig, trek hem er niet zo snel af als bij een harsstrip!


Voor


Voor & na


Na

Ik zal jullie de foto van het resultaat besparen, want er zit flink wat troep op! Van die kleine, gele draadjes bijvoorbeeld. Klinkt heel onsmakelijk, maar ik vind het echt fascinerend om het te zien! (Alleen bij mezelf, though..) Je trekt duidelijk een aantal poriën leeg, en dat zie je ook wel op de foto’s. De voor/na foto is niet heel duidelijk, maar als je m’n neus vergelijkt, zijn de poriën zichtbaar een stuk kleiner. :D

Ik vind de poriënstrips fijn en makkelijk in gebruik, ze zijn lekker goedkoop en doen hun werking. Ze trekken niet alles uit de huid, helaas. Er blijven daarna nog zeker poriën over die gevuld zijn met troep, dus ik ga binnenkort eens andere poriënstrips proberen!

Gebruik jij ook poriënstrips? Van welk merk gebruik jij ze?

15 Responses to Review: Action / LifeCare Reinigende Poriënstrips

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker