Tekstgrootte: groter / kleiner

“Drift away with the scent of sparkling passionfruit, watery fig, driftwood musk & Mediterranean white coconut” Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan verder, want vandaag ga ik deze heerlijke bodylotion van Bath & Body Works voor je reviewen. De tweede in mijn collectie inmiddels. Mijn oh zo geliefde Bath & Body Works collectie, die heel rap aan het groeien is. Niet zo gek natuurlijk, met al die heerlijke producten van ze. Kijk je mee naar de review van vandaag?

Mediterranean Blue Waters Body Cream is een flinke tube met maar liefst 226 gram inhoud. Daar doe je wel eventjes mee! Ik betaalde er €12,95 voor bij Cozy Favorites. De body cream bevat sheaboter, cacaoboter, aloë vera, kokosolie en vitamine e. Helaas zie ik parfum op de 5e plek staan, vrij hoog in de lijst dus! Toch belooft de body cream 24 uur hydratatie. De niet-vette formule zou in de huid smelten voor dag en nacht hydratatie.

Top Notes: Sparkling Passionfruit, Dewy Mango, Juicy Lemon
Mid Notes: Tiare Flower, Mediterranean Fig, Tamarind Nectar
Dry Notes: Ocean Musk, Drenched Woods, Coconut Water

De geur is fris, iets fruitig, iets houterig. Echt zo’n ‘blauwe’ geur. Ik ruik er iets sappigs in, waarschijnlijk de citroen, mango en nectarine. De musk en houtnoten erin maken het geheel warm en (duh) muskachtig, vooral na een tijdje. De geur ruik je nog heel licht na een uurtje, daarna zwakt de geur af.

Hij maakt m’n huid zacht en en soepel, en trekt vrij snel in. Het is geen wondermiddel, na een paar uur is de huid toch wel weer wat droog. In de winter heb ik dus behoefte aan intensere voeding, maar voor de zomer is het een heerlijke geur. Zeker als je hem combineert met andere producten uit deze geurlijn.

Momenteel is de bodylotion niet te koop bij Cozy Favorites, maar mocht je hem graag willen kun je ze altijd een mailtje sturen met het verzoek. Wel is de Mediterranean Blue Waters Shower Gel er nog te koop!

Hoe lijjkt deze frisse, blauwe geur jou?

7 Responses to Review: Bath & Body Works Mediterranean Blue Waters Body Cream

  • Dat de huid zacht en soepel en trekt bovendien vrij snel in dat vind ik al goed. Wondermiddel dat zou ik ook wel willen, maar ik denk ook niet dat het bestaat.

  • hmm dat klinkt heerlijk! :love:

  • Jammer dat het na een paar uur weer wegtrekt en dat je huid dan weer droog is

  • De geur van deze body cream lijkt me heerlijk, je ogen dichtdoen en even wegdromen bij de gedachte aan wuivende palmbomen, hagelwitte stranden en heerlijke salsa muziek op de achtergrond. De geur lijkt me echt iets voor mij. De geuren van B&BW’s body creams zijn best bijzonder vind ik omdat ze geurnoten bevatten. Dat onderscheidt ze van andere body creams. Ik heb een B&BW’s body cream in de geur Marshmallow pumpkin latte, meer iets voor het najaar maar ik gebruik hem nu nog steeds af en toe. Ook een heerlijke en vrij uitgesproken geur. Ik zou heel graag ook een bodycream van hen in een zomerse geur uitproberen!

  • De geur klinkt heerlijk! Sowieso is dit een heel fijn merk.
    Jammer dat de dichtstbijzijnde B&BW winkel in Antalya zit en we er niet online kunnen shoppen.

  • Ik ben wel benieuwd naar bath & bodyworks. Deze klinkt idd erg fijn voor de zomer!

  • De geur klinkt heerlijk voor de zomer

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker