Tekstgrootte: groter / kleiner

Dingen in het leven die we liever niet hebben: regen, menstruaties, oorlogen, ziektes en grove poriën. Eerder schreef ik al een artikel over grove poriën, over hoe ze onstaan, en wat je eraan kunt doen. Ik laat drie primers zien; eentje van Sephora, eentje van Catrice en eentje van Clarins. Vandaag heb ik een vierde voor je, namelijk Benefit POREfessional! Deze sample zat in de Glossybox, en ik was er direct blij mee. Zou deze mij kunnen helpen wat betreft m’n grove poriën? Lees snel verder!

Dit schattige tubetje van 3ml is een sample – de fullsize bevat 22ml en kost €33,00. Dat is flink aan de prijs, maar als ik anderen moet geloven, is dit één van de betere ‘pore minimizers’ op de markt. Check de verpakking, trouwens! Ik vind deze verpakking zó onwijs leuk, net als alle andere producten van Benefit. Deze primer is puur bedoeld om poriën en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen.

De substantie is gel-achtig, heel zacht, voelt als zijde, en ruikt naar sinaasappelsmoothie. Hij is lichtbeige, maar laat geen kleur achter bij het aanbrengen. Hij lijkt direct met de huid te versmelten en zich in de poriën en lijntjes te nestelen, en vult deze ook direct op.

`
Links zonder iets op, rechts tijdens het aanbrengen

Ik zie direct verschil, jij ook? De gaatjes zijn lichter van kleur doordat ze gevuld zijn, ze tonen kleiner, en het ‘spikkeleffect’ wat grove poriën je geeft (donkere stipjes op een lichte huidskleur), lijkt al een stuk meer vervaagd te zijn.

Je kunt POREfessional vóór je make-up aanbrengen, maar ook erna. Je brengt het voornamelijk aan op je T-zone: je voorhoofd (het gebied tussen je wenkbrauwen vooral), op én naast je neus, en desnoods op je kin. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor fijne lijntjes in je gezicht: kraaienpootjes, lijntjes onder je ogen, lachrimpels, noem maar op. Elk gaatje en lijntje vult hij op! Breng je hem vóór je make-up aan, zorgt hij ook dat de foundation wat beter aan de huid hecht, en dus langer blijft zitten. Ik vind persoonlijk het effect op z’n best als je de primer ná je foundation aanbrengt.

Bovenstaande foto is met POREfessional én foundation op. En hieronder heb ik nog een foto voor jullie om het effect te vergelijken, om het ‘wow’ effect even goed te benadrukken ;)

Nope, dit is geen Photoshop! Wat een verschil hé? Ik vond zelf dat je het effect op de eerste foto’s niet zo goed zag, vandaar deze vergelijkingsfoto. Ik geloofde nooit zo in holy grails, maar misschien moet ik dat toch maar eens gaan doen. Wát een verschil! Nu helpt een laagje foundation ook hoor, maar m’n poriën zijn praktisch verdwenen wanneer ik dit product én foundation gebruik. Ik ben dan ook zeker van plan om de fullsize aan te schaffen als dit tubetje op is!

Wat vind jij van dit product? Heb je zelf ook last van grove poriën?

25 Responses to Review: Benefit POREfessional

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker