Tekstgrootte: groter / kleiner

Elke keer vloek ik weer als het eraf moet, maar toch blijf ik het kopen: glitter nagellak. Ik vind het gewoon zo leuk staan! In de nieuwe collectie nagellak van Catrice sprak me weinig aan, maar deze glitter topcoat nam ik direct mee naar huis. Ze deden me denken aan flakies, waar ik altijd een zwak voor heb gehad. Al die kleurtjes, al die stukjes! Ik ben benieuwd hoe deze topcoat uitpakt op de nagels.

Deze prachtige topcoat bevat niet echt glitters, maar eerder kleine stukjes holografisch folie. Het lijkt op flakies, al zijn deze stukjes iets groter. De lak waarin ze zich bevinden is transparant. De kleine stukjes in de lak verschillen steeds weer van kleur, afhankelijk van het licht. Maar ovet het algemeen is het roze, felroze en lichtblauw.

Meh, ik vind het op de nagels best tegenvallen. Als je goed kijkt bij de laatste foto, zie je dat er bij m’n middelvinger luchtbelletjes verschijnen. Hierdoor ziet het er erg rommelig uit, zeker omdat de zwarte basislak ook heel erg glanzend wordt. Het is een leuk effect, maar ik blijf het lastig vinden om aan te brengen. Ik bracht trouwens twee lagen aan.

Een prachtige topcoat dus, maar enorm lastig om aan te brengen. Laat staan mooi aanbrengen. Eén laag pakt nog wel mooi uit zonder bobbelig te worden, maar dan heb je niet zoveel ‘flakies’ op je nagel zitten. Bij twee lagen zijn de flakies beter te zien, maar wordt het geheel rommelig en bobbelig.

Informatie
Prijs: € 2,99
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Budgetproof, mooi effect, blijft goed zitten.
Minpunten: Is lastig aan te brengen, de basislak krijgt luchtbelletjes en wordt bobbelig.
Belangrijk om te weten:

Zou jij hem kopen?

15 Responses to Review: Catrice 50 Glitterazzi

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker