Tekstgrootte: groter / kleiner

Goedemorgen! Het is weer hoog tijd voor een mascara review. Vandaag review ik voor jullie de All Round Mascara van Catrice. Deze budgetproof mascara van maar liefst €2,99 belooft extra volume, lengte en krul. Elke wimperhaar pakt hij mee! Dat moet natuurlijk getest worden. Lees je mee?

“Als een echte all-rounder maakt deze vlekvrije mascara zijn naam waar: je wimpers krijgen extra volume, lengte en krul. De mascara bedekt en versterkt elke individuele wimperhaar, voor een optimaal resultaat. Oftalmologisch getest. Ook verkrijgbaar in een waterproof versie!”

Ook verkrijgbaar in waterproof dus, maar zelf koos ik voor de standaard versie. Hij is er in één kleur: 010 Blackest Black. De verpakking is makkelijk te herkennen in het vak: felrood met zilveren opdruk. Niet de mooiste verpakking ever, maar ach, er moet altijd ruimte zijn voor verbetering. Het is wel echt rotmascara om neer te zetten, hij blijft omkieperen, doordat de onderkant smaller is dan het middengedeelte! Er zit trouwens 12 ml mascara in.

Het borsteltje is eigenlijk heel standaard. Hij loopt spits in een punt, zodat je de kleine haartjes ook kunt meepikken. Er zit vrij veel mascara op het borsteltje, dus ik ben benieuwd of hij erg zal klonteren.

Hij zorgt absoluut voor een flinke portie volume. Ook krult hij m’n wimpers (goed te zien op de onderste foto’s) en pakt hij inderdaad alle wimperhaartjes mee. Ik zie helaas ook wat klontjes, dat vind ik wel jammer! Verder ben ik toch wel positief verrast door deze mascara. De klontjes zijn eigenlijk het enige minpuntje aan de mascara (oke, en de wiebelhuls ook).

De mascara blijft eigenlijk vrij goed zitten, gedurende de dag. Hij geeft niet af onder m’n ogen, en het effect blijft aardig hetzelfde. Ik vind het een prima mascara, maar zou hem niet opnieuw kopen. Hij bevat toch wel wat klontjes, wat ik erg jammer vind. Het eindresultaat ziet er, zeker van dichtbij, nogal warrig en slordig uit.

Informatie
Prijs: €2,99
Inhoud: 12 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Budgetproof, verkrijgbaarheid, krult de wimpers, geeft volume, geeft niet af, blijft de hele dag zitten.
Minpunten: Klontert snel, beetje warrig effect.
Belangrijk om te weten:

Hoe vind jij het resultaat? Zou je hem zelf kopen of niet?

10 Responses to Review: Catrice All Round Mascara

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker