Tekstgrootte: groter / kleiner

Nude lipstick is iets wat ik altijd zal blijven kopen. Net als foundation en mascara blijf ik op zoek naar dé perfecte nude lipstick. Deze van Catrice ligt alweer even in de schappen, maar ik besloot hem vorige week pas mee te nemen. Mijn favoriete nude lipstick is momenteel Catrice 010 Be Natural, maar aangezien die bijna op is (I know right, I did it!!) werd het tijd om verder te kijken naar een mogelijk nieuwe favoriet.

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
De lipsticks van Catrice zijn vaak van ver al te herkennen: zwarte (of zilveren) huls, en een kleur-matchende sticker op de onderkant. Er staat Catrice in de lipstick zelf gegraveerd, dit vind ik altijd erg mooi en chique ogen! Verder is de verpakking erg simpel, maar fijn. Er zit 3,8 gram aan product in.

Kleur
Deze nude lipstick heeft een roze ondertoon. Vaak zie je dat nude lipsticks een bruine/gele ondertoon hebben, mijn momentele favoriete nude lipstick 010 Be Natural van Catrice heeft dat ook. Deze is echter richting oud-roze. De kleur matcht wat beter bij de kleur van je lippen, en maakt ze nét even iets lichter en glanzender.

Pigmentatie
De pigmentatie is goed! Mijn lippen zijn altijd vrij rood, maar deze lipstick dekt ze zonder enige moeite. Eén laagje is in principe al voldoende, maar zelf gebruik ik het liefst twee laagjes. (Op de bovenstaande foto’s ook gedaan) De lipstick blijft bijna twee uur zitten bij me, en iets kleins eten/drinken kan prima. M’n lippen voelen gehydrateert, zacht, en de structuur van de lipstick is erg fijn en zacht.


Zonder lipstick op

Conclusie
Een mooie, simpele kleur! Hij zal bij veel meiden passen, maar het is natuurlijk altijd even swatchen en kijken hoe de kleur op jouw huid uitpakt. Zo zijn rood-bruine nude lipsticks niks voor mij, vind ik met een geel-bruine ondertoon het mooiste, máár met roze ondertoon past het beste bij mijn huidskleur. Verder is de lipstick gewoon erg fijn, vooral voor de prijs van €3,99.

Informatie
Prijs: €3,99
Inhoud: 3,8 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Mooie dekking, kleur blijft vrij goed zitten, fijne strctuur, lippen voelen fijn aan na aanbrengen, budgetproof, verkrijgbaarheid.
Minpunten:
Belangrijk om te weten:

Welke is jouw perfecte nude lipstick?

15 Responses to Review: Catrice Ultimate Colour 240 Hey Nude

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker