Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik had een paar maanden geleden een rode lipstick gekocht bij de Hema, maar ik droeg hem pas voor het eerst op Koninginnendag. Ik vond de kleur net even iets te fel, en iedereen heeft een rode kleur lipstick die bij je past. Ik vond deze echter té rood, maar laatst zag ik een mooie rode lipstick van Catrice die even iets minder felrood was en een hele lichte, subtiele shimmer had. Deze is van de Ultimate Colour lijn en ik kocht hem in de kleur 070 Light The Fire.

Benieuwd of deze lipstick mij wel beviel? Lees dan snel verder!

Ik vind de lipstick mooi ogen, chic zwart en de vorm van de lipstick is sinds een tijdje ook nieuw, namelijk uitgehold, een flinke curve in het bovenste aanbreng gedeelte. De curve is precies goed voor mijn lippen, het puntje komt precies tot aan de buitenkant van m’n lippen. Ik weet dat sommige de curve minder geweldig vinden, en dat kan ik me voorstellen. Als je iets minder dikke lippen hebt, brengt het best rottig aan. Echter heb ik redelijk volle lippen dus ik heb er zelf geen problemen mee. Ik vind het ook erg mooi dat er tegenwoordig ‘Catrice’ in de lipstick geprint staat, dat is nogal Dior en Chanel like en straalt ook weer iets meer klasse uit.

Hier kun je de lichte shimmer zien in de lipstick. Echter zie je dit eenmaal aangebracht op je lippen niet echt terug, vooral vanaf een afstandje niet. Alleen van heel dicht bij zie je minuscule zilveren glittertjes.

De lipstick is erg fijn aan te brengen, hij smeert erg romig en precies. Een prima, creamy lipstick dus. Wel kan ‘ie soms gaan vlekken, dat is wel jammer.

Hier zie je de swatches van de lipstick, links is met de zijkant van de curve aangebracht, en rechts (het dunnere streepje) is aangebracht met het puntje. Ik vind deze kleur rood erg lijken op bloedrood, vinden jullie niet?

Hier een foto van m’n lippen zonder iets erop:

En hier met de lipstick aangebracht:

Als je goed kijkt, zie je de minuscule glittertjes erin. Toch is deze lipstick nog best erg rood, ondanks dat ik er in de winkel eentje geswatched had die nóg felroder was. Al met al vind ik het een mooie kleur rood, en denk ik dat het ook een kwestie van wennen is. Deze lipstick is eigenlijk één tintje donkerder dan felrood, met wat shimmers erin. Ik vind hem in ieder geval erg mooi en ga hem vast en zeker vaker dragen!

De lipstick blijft redelijk lang zitten, pas na úren begint hij te vervagen, mits je niets eet.

De Catrice ‘Ultimate Colour’ lipsticks kosten € 3,99 en er zit 3.8 gram in. De lisptick is 3 jaar lang houdbaar (!) en te koop bij vrijwel alle Kruidvat filialen die Catrice in het assortiment hebben.

Welke Ultimate Colours lipsticks van Catrice hebben jullie? En wat vinden jullie van de curve?

[five-star-rating]

8 Responses to Review: Catrice Ultimate Colour 070 Light The Fire

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker