Tekstgrootte: groter / kleiner

Je kunt wel stellen dat ik dankzij het Chanel inspiratie artikel allerlei kriebels in m’n buik kreeg, en daardoor in een impulsieve bui een Chanel lipstick kocht. Toevallig een kleurtje wat ik al een tijdje op het oog had.. M’n eerste Chanel lipstick! Benieuwd of het ook meteen m’n laatste gaat zijn? Lees snel verder!

De Rouge Allure lijn van Chanel is een lijn bestaande uit prachtige, gepigmenteerde en voedende lipsticks. Deze zitten in een zwart doosje, hierop staat alle informatie en de ingrediënten. De lipstick zelf is typisch Chanel – een zwarte huls met gouden dop, waarin het Chanel logo is afgedrukt. Dit juweeltje herken je direct in je lipstick stash!

Chanel zou Chanel niet zijn als de lipsticks nét even wat anders waren dan ‘normale’ lipsticks. Dat betekent: geen normale dop op de lipstick, maar je drukt op de gouden bovenkant, hij floept er een halve centimeter uit, en vervolgens kun je hem er helemaal uit halen. In de lipstick zelf staat Chanel gegraveerd, een erg mooi detail. Het geeft direct een soort luxegevoel! De lipstick bevat 3,5 gram product.

De kleur is 138 Fougueuse, een koraalrode lipstick met een roze tint. (Eigenlijk zou koraalroze wel kloppen!) Hij heeft een warme ondertoon, en een satijn finish. Er zit een hele kleine shimmer in, die zorgt voor extra glans. Fougueuse is Frans voor levendig, en dat is een goede omschrijving van de kleur. Een mooie, zomerse, vrolijke kleur die iedereen goed staat. Kan bij elke huidskleur, haarkleur, look, en outfit.

De pigmentatie is goed – hij geeft veel kleur af, en met één laag zijn je lippen voorzien van een mooie kleur. Hij is snel en makkelijk aan te brengen, en smeert romig en zacht uit. Voor een intensere kleur breng je natuurlijk twee lagen aan. Qua langdurigheid scoort hij veel punten. Een glas drinken overleeft hij zonder moeite. Een hapje eten ook makkelijk! Ga je barbecueën of spareribs eten, dan zul je hem halverwege even moeten bijwerken. Maar over het algemeen blijft dit juweeltje erg lang zitten! Ook trekt hij niet in de lijntjes van je lippen, vlekt hij niet, en benadrukt hij geen velletjes. Hij maakt je lippen mooier, voller en stralender dankzij de prachtige kleur.

Ik ben enorm enthousiast over de lipstick. Vind ik hem 34 euro waard? Nee, dat ook weer niet. Vind ik hem beter dan een lipstick van Catrice? Nee, niet per se. Maar is het een cadeau voor jezelf? Absoluut! Het is natuurlijk méér dan zomaar een lipstick. Het is een stukje luxe, een stukje materialisme. En dat vinden we allemaal stiekem wel leuk. Dus ik zeg: eens in de zoveel tijd mag het! :wink:

Chanel Rouge Allure 138 Fougueuse kost rond de €33,95 en is te koop bij sommige warenhuizen, parfumerieën, en online.

Heb jij een Chanel lipstick? Zo ja, welke?

20 Responses to Review: Chanel Rouge Allure 138 Fougueuse

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker