Tekstgrootte: groter / kleiner

Ben je op zoek naar innovatieve producten, kom je toch al snel uit bij Koreaanse make-up. Kijk maar naar deze tear-off lipgloss! Grappig in gebruik, maar werkt het ook een beetje? Ik ging de uitdaging aan voor je.

Ik ontving kleur #2 en #3, maar er zijn nog drie andere kleuren. Hoeveel erin zit staat nergens, maar ik gok 10 á 15 ml. Het is de bedoeling dat je de lipgloss aanbrengt op je lippen, laat drogen, en dan eraf trekt. Je houdt dan gekleurde lippen over! Hoe verzinnen ze het.

De kleine flesjes zijn doorzichtig zodat je direct ziet welke kleur de lipgloss bevat. Er zit een klein, harig, schuin afgesneden applicator in om de lipgloss mee aan te brengen. Hoewel de substantie vrij stroperig lijkt, smeert hij zeer makkelijk uit. Aanbrengen op de lippen is dan ook een eitje. Door de kleine applicator breng je de vloeistof precies en gedoseerd aan. Laat de vloeistof een aantal minuten goed drogen, anders wordt het een rommeltje en kun je het er niet mooi afpeuteren.

Ik heb dus kleur 2 en 3, twee verschillende kleuren. 2 is vrij oranje, 3 is helder rood. Als ik de lipgloss heb aangebracht (ik breng gewoon één dun laagje aan) en hij is opgedroogd, is het tijd hem eraf te trekken. Het is even zoeken naar een beginnetje, maar als je die eenmaal gevonden hebt, trek je de opgedroogde vloeistof er gemakkelijk af.

Hierboven zie je eerst nummer 3, daaronder nummer 2. Hoewel het idee erg leuk is, vind ik de uitvoering wat minder. Het lukt niet altijd goed om de lipgloss eraf te trekken in z’n geheel – soms moet ik nog allerlei velletjes van m’n lippen peuteren. M’n lippen zijn -en blijven de komende uren- een lichte kleur van de lipgloss die ik aanbracht, maar om nou te zeggen ‘wauw’, nee. Doe mij dan maar normale liquid matte lipgloss! :)

Color Sunny Tear-Off Liquid Lip Gloss kost $1.99 en je koopt ze bij Born Pretty Store. Met de kortingscode KOOH10 krijg je 10% korting op je aankopen.

Hoe lijkt dit innovatieve make-up product jou?

8 Responses to Review: Color Sunny Tear-off Liquid Lip Gloss #02 en #03

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker