Tekstgrootte: groter / kleiner

Parfum kopen doe je tegenwoordig niet alleen meer voor de geur, maar soms ook voor het uiterlijk. Of ben ik de enige? In parfumerieën loop ik meteen op de mooiere flesjes af. Of de meest schattige! Vervolgens ga ik eraan ruiken. Hoe een parfum eruit ziet is dus ook heel belangrijk, voor sommigen! Toen ik deze een tijdje terug zag staan bij Douglas, was ik meteen verliefd. Ik ben geen enorme Disney fan, maar houd toch wel van de films, en zeker Bambi heb ik al heel vaak gekeken. Hoe dit parfum rook maakte me eigenlijk geen drol meer uit, ik moest en zou hem hebben! Lees verder voor de review.

Dit is ongetwijfeld het mooiste en leukste parfum wat ik ooit heb gezien. Een ovale bol, waar 50 ml eau de toilette in zit. Bovenop de dop staat Bambi, kijkend naar haar staartje, waar een roze vlindertje op zit. Bambi is van plastic, dus niet van glas! Heel fijn als je onhandig bent, zoals ik. Binnen in Bambi zitten allerlei holografische glittertjes. Wauw.

Je krijgt het parfum in een mooie, sprookjesachtige ovale doos. Zeker voor Disney fans is dit een absolute musthave! Bovendien is hij ideaal om dingetjes in op te bergen.

Al had dit parfum naar kattenstront geroken, dan had ik hem alsnog gekocht, maar toch wel fijn dat hij daar niet naar ruikt. Hij ruikt heerlijk zoet, precies zoals je zou verwachten van dit parfum. Het is een snoeperig geurtje, maar wel met een tikje fruit doorheen. Dit maakt hem niet overdreven zoet maakt, maar juist fris zoet. Geweldig voor de zomer!
Het parfum bevat bevat kostelijke mango’s, witte perzikbloesems, rode bosbessen, zachte, crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder.

Je hoeft geen Disney fanaat te zijn om dit flesje aan te schaffen, hij is qua geur voor iedereen toegankelijk. Jammer dat hij er niet in eau de parfum is, maar dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Het is een absolute aanrader, zeker als je dol bent van mooie parfumflesjes. Ga je puur voor de geur zelf, kun je nog wel eens van en koude kermis thuis komen. Hij blijft namelijk heel kort hangen! Zodra de topnoten zijn vervlogen, ruik je heel subtiel de basisnoten, die na een uurtje of twee alweer verdwenen zijn.

Disney Bambi Let’s Dream eau de toilette kost €34,95 en is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

P.S.: Douglas kaarthouders konden via de nieuwsbrief in hun e-mail inbox gebruik maken van de VIP actie, waarbij dit geurtje slechts €19,95 kostte. Ik weet niet of dit nog steeds is, maar je zou het kunnen proberen als je van Douglas een klantenkaart hebt!

Wat vind jij van dit parfum? Hebben of laten staan?

12 Responses to Review: Disney Bambi Let’s Dream EDT

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker