Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik houd van palette’s. Ik ben al de trotse bezitster van het 88 warm/nude palette, het 88 color eyeshadow palette, een concealer palette en een blush palette, maar sinds een paar weken ook het 66 lipgloss palette. Ik had geen eens een idee dat er zoveel kleuren lipgloss bestonden! Ik scoorde het palette voor slechts $7,99 oftewel 6 euro. Dat is ongeveer 0,09 cent per kleurtje! Nou, hoe goedkoop wil je het hebben? Check snel de review en foto’s!

Klik verder voor de rest van de review.


Lipgloss palette

Verpakking
Dit lipgloss palette is hetzelfde als de meeste 88 of 120 palette’s; een simpel, zwart palette die je open moet klappen. Dit palette is echter best licht, mede omdat er ook geen spiegel in zit. De lipglosses zijn opgedeeld in rijen van 6 hoog en 11 breed, en de pans zjn 1,5cm breed.


66 kleuren lipgloss

Kleur
Nou, zo’n beetje elke kleur die je op je lippen kunt bedenken zit erin! Afwisseld van shimmers tot matte. Meerendeel van de kleuren bestaat uit oranje-, rood- en rozetinten. Maar ook blauw, wit, paars en goud ontbreken niet in dit palette.. wat ik daarmee moet, geen idee. Waarschijnlijk is het wel leuk voor een bepaalde look, maar voor nu heb ik even genoeg aan de ‘normale’ kleuren. Want daar zijn er echt een hoop van! Lichtroze, mediumroze, felroze, donkerroze, oudroze, roze met glitters, noem het maar op. Genoeg keuze voor elke gelegenheid dus, en je kunt door middel van de witte lipgloss ook nog eens mixen, waardoor je oneindig veel combinatie’s krijgt.


Swatches 1e rij (kleuren 1 t/m 5)


Swatches 1e rij (kleuren 6 t/m 11)Swatches 2e rij (kleuren 1 t/m 5) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 2e rij (kleuren 6 t/m 11) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 3e rij (kleuren 1 t/m 5) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 3e rij (kleuren 6 t/m 11) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 4e rij (kleuren 1 t/m 5) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 4e rij (kleuren 6 t/m 11) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 5e rij (kleuren 1 t/m 5) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 5e rij (kleuren 6 t/m 11) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatches 6e rij (kleuren 1 t/m 5) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)Swatch 6e rij (kleuren 6 t/m 11) (bovenste foto in daglicht, onderste foto in zonlicht)

Pigmentatie
De meeste kleuren uit het palette zijn erg goed gepigmenteerd. Er zitten een paar bij, zoals de glitter lipglosses, die niet erg veel pigmentatie hebben. Maar de rest.. wow! Dit had ik niet verwacht voor 6 euro, wat jullie?

Verder blijven de lipglosses goed zitten, na het eten of drinken wel natuurlijk even bijwerken, maar verder ben ik erg tevreden. De lipglosses smeren zacht uit op je lippen, en uiteindelijk vind ik het resultaat meer op lipstick dan op lipgloss lijken! Ze plakken héél weinig, dus lang niet zo erg als normale lipgloss. Meer als een lipbalm eigenlijk.

Look
En dan nu foto’s van sommige kleuren uit het palette. Ik ga geen 66 kleuren lipgloss op m’n lippen doen, maar ik heb wel even de meest leuke/opvallende/mooie kleuren geswatched op m’n lippen ;)

Conclusie
Ik ben verliefd op dit palette! Een palette vol met prachtige kleuren lipgloss, waarvoor ze eigenlijk allemaal meer op lipstick lijken. Ze plakken amper, blijven goed zitten en je betaald geen drol voor dit palette. Het palette zou zelfs nog in je tas passen, zodat je onderweg altijd keuze hebt uit 66 lipkleuren!

Informatie
Prijs: $7,99 (ongeveer 6 euro)
Inhoud: 66 pans van 1,5cm breed (ik kan nergens aantal ml vinden)
Verkrijgbaar: Op eBay, ik kocht ‘m bij deze verkoper, mocht die uitverkocht zijn kun je altijd nog zoeken op “lipgloss 66 palette”.
Pluspunten: Zeer goede pigmentatie, keuze uit oneindig veel kleuren, blijven goed zitten.
Minpunten: Geen!?
Belangrijk om te weten:

33 Responses to Review: eBay 66 lipgloss palette

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker