Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen m’n geliefde INGLOT eyeliner op was, moest ik er toch aan geloven: ik moest een nieuwe hebben. Nu woon ik niet in de buurt van een filiaal, dus ik besloot eens een nieuwe eyeliner uit te proberen. Ik kwam al snel uit bij m’n favoriete budgetmerk Essence. Inmiddels gebruik ik deze eyeliner pen al bijna een maand, tijd voor mijn oordeel!

De eyeliner pen bevat 1ml en kost €2,59. Er bestaat ook een waterproof variant, deze kost €2,89. Deze eyeliner is intens zwart, en belooft “extra longlasting” te zijn. Het spitse, vilten puntje zorgt voor een precieze lijn. Ook zou deze eyeliner niet vlekken!

Met een dunne punt als deze kun je zeer dunne en strakke lijntjes trekken. Ik vind dit soort eyeliners het meest prettige werken, omdat je snel een strakke lijn zet. Met deze eyeliner pen kun je dus ook verschillende wings maken, van klein en subtiel tot een grote wing.

Tip: Het is belangrijk de eyeliner op z’n kop te bewaren, zodat de vloeistof altijd naar beneden zakt. Een uitgedroogde punt is waardeloos, en is zo makkelijk te voorkomen!

De pigmentatie is dik in orde – hij is intens zwart! Hij heeft een normale finish, dus niet matte of extra glazend. Ik vind alleen niet dat hij snel droogt, ik moet er echt opletten dat ik niet naar boven kijk, nadat ik hem heb aangebracht. Na een minuut kan dit wel weer, maar soms gebeurt het nog wel eens dat hij gaat ‘stempelen’. Ook vloog er soms een kloddertje substantie op m’n hand nadat ik de dop eraf trok? Heel apart.. :annoyed:

Maar verder ben ik enorm tevreden met deze eyeliner. Op een goede dag heb ik binnen 30 seconden beide ogen voorzien van een strakke lijn met mooie wing. Ik kan er diverse lijnen mee trekken, van subtiel tot heavy. Hij blijft de hele dag goed op z’n plek zitten, aan het einde van de dag heb ik nog steeds een mooie wing. :cool: Ik raad hem zeker aan, het is een budgettopper!

Nog een tip: Je kunt het vilten puntje er voorzichtig uithalen met een pincet, en hem dan omdraaien!

Essence Extra Longlasting Eyeliner Pen kost €2,59.

Wat is jouw favoriete soort eyeliner?

17 Responses to Review: Essence Extra Longlasting Eyeliner Pen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker