Tekstgrootte: groter / kleiner

Hoi allemaal! Sorry dat er een paar dagen geen updates zijn geweest. Alles was nogal hectisch hier, en bovendien had ik eigenlijk geen make-up meer om te reviewen.. oeps! Ik ben dus even snel naar de winkel gevlogen om wat spulletjes te halen, en één daarvan is deze highlighter van Essence. Hij zit in de gelimiteerde collectie genaamd Fantasia, en ik ben reuze benieuwd hoe hij bevalt!

Klik verder voor de rest van de review.


Voorkant


Achterkant

Verpakking & uiterlijk
De highlighter zit in een transparant, rond doosje. De opdruk is simpel, namelijk zilveren letters. Aan de onderkant vind je zoals gebruikelijk de informatie: ingrediënten, houdbaarheid, barcode, etc. Er zit 9 gram aan product in en hij is 24 maanden houdbaar. De highlighter zelf is heel mooi! Er zitten twee kleuren in: licht poederroze met veel gekleurde shimmers en een donker roze/rode opdruk.


De lichte en de donkere kleur geswatched


Beide kleuren geswatched

Pigmentatie & structuur
Shimmer overload, deze highlighter! Een subtiel, roze glans met veel glinsteringen is wat deze highlighter achterlaat op je snoet. Pigmentatie zou als oogschaduw-zijnde niet heel goed zijn, maar voor een highlighter is de pigmentatie prima. De structuur is zacht en silky. Een prachtige highlighter (zeker voor de Kerst!) die iedereen staat. Maar mocht je nou van matte highlighters houden, dan zou ik deze wel skippen.


Links zonder, rechts met

Informatie
Prijs: € 2,99
Inhoud: 9 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Mooie kleuren, fijne structuur, handig groot doosje.
Minpunten:
Belangrijk om te weten:

20 Responses to Review: Essence ‘Fantasia’ highlighter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker