Tekstgrootte: groter / kleiner

Lang geleden dat ik een eyeshadow palette kocht! Ik draag niet zoveel make-up meer, en al helemaal geen oogschaduw meer. Zonde eigenlijk! Omdat ik vrij veel oogschaduw heb liggen, heb ik ook besloten om niks meer bij te kopen. Totdat ik dit palette zag liggen! Lekker herfstig, met een paar mooie groentinten erin, waarvan ik niet zeker was of ik die in mijn stash had. Meenemen dus!

Klik verder voor de review, swatches & een look met dit palette.

Dit palette is afkomstig uit de Hello Autumn limited edition van Essence. Dit palette heeft de naam “02 keep calm & go for a walk”. Het andere palette, “01 walk in the park”, bestaat uit zes nude tinten. Daar heb ik al genoeg van, dus ik nam vanzelfsprekend alleen 02 mee!

Het palette bevat 6 kleuren – lichtbeige, beige, koper, middengroen, legergroen, en zwart met een gouden shimmer. Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator in. Alle zes de kleurtjes hebben een kleine shimmer erin. De vierde kleur van links, die middengroene, pakt heel mooi uit met die shimmers erin. Hij krijgt een mooie gouden glans hierdoor! Ook de donkergroene vind ik erg mooi met de shimmers erin.

Op de achterkant van het palette vind je wat meer informatie, en ook een tip over hoe je de kleuren kunt gebruiken. De aangegeven look is erg mooi, met het donkergroen aan de buitenkant, maar je kunt natuurlijk alle kanten op met dit palette!


Eén veeg, droog/geen oogschaduwbasis

De pigmentatie is redelijk. De twee lichte kleuren zijn erg zacht en lichtpoederig van structuur, daardoor geven ze veel kleur af. De koperen kleur heeft ook een vrij goede pigmentatie, zeker als je je vinger/oogschaduwkwast een klein beetje nat maakt alvorens het aanbrengen. De twee groene, en de zwarte kleur, komen het beste uit als je oogschaduwbasis eronder aanbrengt.

Dit is een palette waar je veel kanten mee op kunt. Je kunt gaan voor een donkere look, maar ook een wat lichtere look. Ik vind het fijn dat er niet alleen maar bruintinten inzitten, zoals 01 dat wel heeft. Dit palette heeft toch iets meer variatie! Wees er trouwens snel bij als je dit palette wilt, de Hello Autumn collectie ligt nog eventjes in de winkel!

Heb jij iets gekocht van de Hello Autumn lijn?

17 Responses to Review: Essence Hello Autumn ♥ eyeshadow palette

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker