Tekstgrootte: groter / kleiner

Yup, het was alweer een tijd geleden dat ik mijn laatste mascara review plaatste. Vandaag heb ik er echter weer eentje voor jullie! Ik ga vandaag de Lash Princess van Essence testen voor jullie. Deze vorstelijke mascara belooft onze wimpers dramatisch volume, en uit onderzoek bij ruim 300 meiden is gebleken dat hij heel erg goed beviel, 91% zou de mascara kopen bijvoorbeeld! Tijd om eens te testen, dus. Lees je mee?

Allereerst de verpakking – wat is ‘ie mooi! Een elegante vorm, een leuke en opvallende 3D-opdruk (van rubber, voor een stevigere grip!), bovendien blijft ‘ie nog stevig overeind staan ook als je hem neerzet. (Haat aan mascara’s die meteen omvallen :annoyed: ) Er zit 12 ml in. Het borsteltje heeft de vorm van een ‘cobra’- hij loopt halverwege breed uit, en dan weer spits toe. Er zit een kromming in, zodat het borsteltje elke wimperhaar meepakt. Het zijn geen rubberen haartjes.

De mascara geeft m’n wimpers veel volume en ook wel wat krul. Het borsteltje brengt heel fijn mascara aan! Ik merk dat ik de curve in het borsteltje erg prettig vindt werken, ik kan met het spitse uiteinde goed bij de kleine wimperhaartjes. De curve van het borsteltje past precies op de ‘bolling’ van m’n oog, waardoor ik eigenlijk in één veeg al een mooi resultaat heb. Let wel op dat je niet téveel aanbrengt: na een aantal laagjes gaat hij wel klonteren.

Hij plakt m’n wimpers niet vast aan elkaar, iets wat ik héél belangrijk vindt. Wat ik ook belangrijk vindt aan een mascara is dat hij niet afgeeft onder m’n wimpers, gelukkig doet deze dat niet! Het effect wordt gedurende de dag, laten we zeggen na zo’n 8 uur, wel iets minder. Maar ik stoor me daar niet aan: ik werk het even bij, of laat het zo.

Conclusie: Mijn nieuwe budgettopper! Ik vind hem heel erg fijn in gebruik. Ook de werking is goed, dus ik ben tevreden. Hij kost maar liefst €3,39. Toen ik hem kocht kreeg ik er een gratis Essence Eyeliner Pen bij, dit is een tijdelijke actie bij Kruidvat. Ik weet niet of dit nog steeds is.. maar je kunt altijd kijken!

Wat is jouw ervaring met deze mascara, of heb je hem nog niet geprobeerd? Wat vind je van het eindresultaat?

23 Responses to Review: Essence Lash Princess volume mascara

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker