Tekstgrootte: groter / kleiner

Oh, eyeliners. Ik kan er niet genoeg van krijgen! Ik reviewde een paar weken geleden al een liquid eyeliner van Catrice. Deze vond ik toch niet zo heel erg fijn, dus ik nam vorige week een liquid eyeliner van Essence mee. Hij is iets goedkoper, en ook het product verschilt iets van de eyeliner pen van Catrice. Het puntje is ook anders: namelijk vilten en wat “groffer” wat de gladde puntjes die je normaal gesproken ziet bij vloeibare eyeliners. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking & uiterlijk
Het eerste wat me opvalt is dat deze eyeliner erg klein is. Hij is iets langer dan je vinger. Ik heb er zelf geen moeite mee om in verband met de grip, maar ik kan me voorstellen dat sommigen het niet fijn vasthouden vinden. Verder ziet de eyeliner er simpel uit, een zilveren dop en een zwart potje. “Liquid eyeliner for high definition eye contours” staat er op de achterkant. Er zit 4 ml eyeliner in en hij is 6 maanden houdbaar. Het puntje waarmee je je eyeliner zet, is vilten. Hij is zacht, buigbaar en geeft lekker veel vloeistof af. Het puntje loopt alleen niet érg dun uit, dus een heel dun lijntje ermee zetten zal niet snel lukken.

Pigmentatie & structuur
De eyeliner is intens zwart en geeft ook intens zwarte vloeistof af. Hij droogt na ruim een minuut mat op, nog steeds zwart. Ga je zachtjes met je vinger eroverheen, blijft hij op z’n plek zitten. Veeg je er harder overheen, veeg je hem uit. Later op de dag in je ogen wrijven zal hij dus niet overleven! Verder is de vloeistof erg vloeibaar, tegen waterig aan. De eyeliner blijft wel de hele dag zitten, maar je moet dus niet in de regen lopen, gaan huilen, in je ogen wrijven, een dutje doen, naar een waterpretpark gaan, noem het maar op.

Conclusie
Je kunt op de bovenstaande foto’s zien dat je er niet echt een dun lijntje mee kunt zetten. Niet geschikt voor mensen met hooded eyes, dus! Wel vind ik dat je heel snel een lijntje hebt gezet met deze eyeliner. Het is (voor mij) een kwestie van één streep zetten, met het puntje een kleine wing, en klaar. Ik vind hem persoonlijk erg fijn, geen gepruts met verschillende lijntjes trekken, gewoon één streepje en klaar.

Informatie
Prijs: € 2,39
Inhoud: 4 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Droogt snel, is intens zwart, blijft redelijk goed zitten, geeft precies genoeg vloeistof af.
Minpunten: Geen ultradun puntje, niet waterproof.
Belangrijk om te weten: Hij is ook beschikbaar in een waterproof versie.

12 Responses to Review: Essence Liquid Eyeliner

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker