Tekstgrootte: groter / kleiner

Als ik iets wel een goede zet vond, is het dat Essence nu eindelijk góede lipsticks aan het assortiment heeft toegevoegd. De lipsticks die ze al hadden waren het voor mij gewoon nét niet. Geen spannende kleuren, frosty finishes, weinig pigmentatie – daar moest nodig verandering in komen. And so they did: 10 mooie, matte en gepigmenteerde lipsticks. Ik wil ze allemaal! Maar ik begin vandaag met #01 en #10.

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
De verpakking valt me alles mee – matte zwart, met een gekleurd randje, matchend met de kleur lipstick. Dat zijn leuke details! Bovenop de lipstick zie je het Essence logo, ook staat deze in de lipstick zelf geprint. Chique, en ook weer een goede zet van Essence! De lipstick bevat 3,8 gram aan product en is 24 maanden houdbaar, vanaf het moment dat hij open is geweest.

Kleur
#01 Coral Calling is koraalrood, met een semi-matte finish. Hij is niet zó matte dat hij stroef en droog is, hij is juist erg zacht! #10 Cotton Candy is een wat spannender kleurtje, namelijk knalroze/magenta. Ook deze is semi-matte, en heeft een zachte en romige structuur.


#10 en #01

Pigmentatie
Beide kleurtjes geven veel kleur af! Voor het meest intense resultaat laat je de lipstick even drogen (of hap in een tissue), en breng je een tweede laag aan, maar in principe vind ik één laag al goed. Eén minpuntje is dat de lipsticks erg goedkoop ruiken, naar kindermake-up. Zelf vind ik dit vrij storend, maar wie weet heb jij er geen last van.


#01 Coral Calling


#01 Coral Calling


#10 Cotton Candy


#10 Cotton Candy

(Voor de oplettende kijker – ja, ik heb m’n haar geverfd! Ik was dat rode zo zat.)

Conclusie
Twee hartstikke fijne lipsticks, mooie kleuren met een subtiel glansje en brengen fijn aan. Eigenlijk wil ik alle 10 de kleuren in m’n collectie hebben, want voor deze prijs kun je ze gewoon niet laten liggen. Zeker de nude kleuren (05 en 06) zullen in m’n mandje belanden binnenkort. Ik kan je zeker aanraden om even bij deze budgettoppers te kijken! Behalve de geur is de langdurigheid helaas ook een minpunt: langer dan twee uur blijft hij niet zitten. Daarvoor had hij iets droger/matter moeten zijn. Al met al zijn het prima lipsticks!

Wil je een overzicht van alle 10 de kleuren, klik dan hier.

Informatie
Prijs: € 2,39
Inhoud: 3,8 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Goede pigmentatie, zachte structuur, budgetproof, verkrijgbaarheid, mooie en stevige verpakking.
Minpunten: Vervelend geurtje aan de lipstick, blijft niet langer dan twee uur zitten.
Belangrijk om te weten: Verkrijgbaar in 10 kleuren.

31 Responses to Review: Essence Longlasting Lipsticks ♥ 01 Coral Calling en 10 Cotton Candy

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker