Tekstgrootte: groter / kleiner


Gel eyeliners, wie heeft ze tegenwoordig niet? Met een fijn en precies kwastje erbij maak je in no time een mooi lijntje boven je ogen. Weg met die vloeibare crap, welkom in de wereld van gel eyeliners! – Oké, misschien iets te enthousiast.. maar het is een teken hoe blij ik ben met gel eyeliners. Zo ook met deze van Essence, van hun limited edition genaamd NATvenTURista. Ja, ik snap de naam ook niet. Waarschijnlijk is het een combinatie van Nature en Adventure. Ik denk dat diegene op het Essence hoofdkantoor nu verschrikkelijk hoofdpijn heeft door al dat gebrainstorm voor een nieuwe LE naam. Ach ja, het heeft ons een leuke LE opgeleverd, dus who cares about the frickin’ name?

“zo romig en zo naturel! een mosgroene en terra gel eyeliner creëren subtiel een natuurlijke look om je een prachtige heldere oogopslag te geven!de fluweelzachte samenstelling zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige applicatie. verkrijgbaar in 01 barefoot through the moss en 02 mother earth is watching you.”

Lees je verder wat ik van deze vind? ;)
Ik kocht de gel eyeliner in de kleur #02 Mother Earth Is Watching You, samen met het bijpassende gel eyeliner kwastje. Dit kwastje kost € 1,49 en de gel eyeliner kost € 2,99 per stuk. De gel eyeliner – oftewel gelliner – zit in een stevig, glazen potje met draaidop. Er zit 3,2 gram in en hij is 6 maanden houdbaar. De gel eyeliner heeft een zachte, romige structuur en is goed gepigmenteerd. Je zou ‘m zelfs als oogschaduw kunnen gebruiken, mocht je hem uiteindelijk niet gebruiken als eyeliner!


Swatches op m’n pols, zonder basis


Essence’s gel eyeliner kwastje

De gel eyeliner is zeer fijn in gebruik. Hij droogt snel en blijft erg goed zitten! Zelfs zo goed, dat je hem amper van je ogen af krijgt. Je moet dus echt even flink boenen, mocht je alles eraf willen krijgen! Best wel een minpunt, mocht je net zulke gevoelige ogen als ik hebben.


Eerste veeg met een reinigingsdoekje..

Hieronder zie je de gel eyeliner aangebracht op m’n ooglid. Met het kwastje van Essence – die ik overigens iedereen aanraad – kun je de gel eyeliner zeer precies aanbrengen, zonder te knoeien. Een bijkomend voordeel is dus dat de eyeliner erg snel droogt, waardoor je geen restjes achterlaat.


Dun lijntje, zonder wing


Dun lijntje, zonder wing


Dikker lijntje mét wing, en mascara op


Dikker lijntje mét wing, en mascara op


Dikker lijntje mét wing, en mascara op

Nog even de voor- en nadelen op rijtje zetten, maar?

+ Goedkoop, zeer budgetproof (€ 2,99 per 3,2 gram)
+ Droogt snel
+ Blijft goed zitten
+ Te combineren met veel looks
+ Substantie is fijn en creamy, droogt niet snel uit

Keuze uit slechts twee kleuren
Gelimiteerde editie
Lastig te verwijderen, eenmaal gedroogd

Hebben jullie al iets aangeschaft van deze limited edition?

21 Responses to Review: Essence Natventurista gel eyeliner #02

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker