Tekstgrootte: groter / kleiner


Poeder voor je gezicht, logisch. Poeder voor je wenkbrauwen, oke. Maar poeder voor je wimpers? :S Say whuuut? – Dat was mijn reactie toen ik deze volumizing lash powder in de Vampire’s Love collectie van Essence zag. Dat kan nooit goed gaan, dacht ik. Ik en mijn gevoelige ogen.. toch nam ik het mee, want ik was er reuze benieuwd naar. Het zou een regelrechte flop worden, of een succes. Ik testte het direct voor jullie..Wat krijg je? Voor € 2,99 krijg je een potje (01 eye need you) met witte vezels, oftewel de poeder. Er zit 1,8 gram in, geen houdbaarheidsdatum. Ook zit er een mascara borsteltje bij, die je in het potje kunt dippen. Niet handig: het potje. Zodra je het borsteltje erin steekt, vladderen er allemaal vezels uit het potje. Beter was een potje geweest met een lange hals, zoals bij lipgloss of mascara. En waarom witte vezels in plaats van zwart? Hopelijk een verbeterpuntje voor Essence.

volumizing lash powder – artificial mini fibres for fake lash effect
how to use:
1. apply your favorite essence mascara
2. close eyes and apply powder with supplied brush before mascara has dried
3. use mascara for sealing
do not use with contact lenses, avoid contact with inner eye. keep out of reach of children.

Kortom, je brengt eerst mascara aan, dan een laagje poeder/vezels vóórdat de mascara droog is en dan breng je nog een laagje mascara aan. Je mag dit spul niet gebruiken als je contactlenzen draagt. Ik gebruikte als mascara deze van de Action.


Met alleen mascara


Met alleen mascara

Tijd om de vezels aan te brengen. Let erop dat je voorzichtig het mascara borsteltje in het potje doopt, anders vliegen er een hoop vezels uit! Vervolgens breng je een laagje vezels aan. Daarna breng je direct weer een laagje mascara aan.


Met de vezels én mascara


Met de vezels én mascara

Tja, ik vind het niet echt veel verschillen dan als ik géén vezels aanbreng. Ook gebruik ik vaak maar één laagje mascara, omdat het anders te erg klontert. Nee, dit is niks voor mij. Bovendien fladderen er allerlei vezels in de rondte, zoals in je ogen en op je gezicht. En een fake lash effect? Bij mij niet! :( Bovendien zie je veel vezels nog zitten, en aangezien ik niet in m’n eigen ogen kan blazen, zullen ze er de hele dag blijven zitten. Bummer!

Essence “Vampire’s Love” volumizing lash powder kost € 2,99 bij Kruidvat en is tijdelijk verkrijgbaar.

Heb je zoiets al eens geprobeerd? Was het een succes?

22 Responses to Review: Essence “Vampire’s Love” volumizing lash powder

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker