Tekstgrootte: groter / kleiner

Nadat ik het artikel over Revitalash online had gezet, wilde iedereen weten of er een budgetproof alternatief was. Ik vertelde in dat artikel al dat ik de wimperserum van Etos aan het testen was. Inmiddels zijn we ruim 2 maanden verder, en heb ik Etos wimperserum nu vanaf begin April getest. Ik was erg benieuwd of deze een goede vervanger zou zijn voor Revitalash, aangezien deze maar €5,99 kost en Revitalash €74,95.

Dit effect kreeg ik met Revitalash:


Links: mijn ‘originele’ wimpers, rechts: mijn wimpers na 2,5 maand Revitalash

Hierboven zie je m’n eigen wimpers aan de linkerkant. Rechts zie je m’n wimpers na het gebruik van Revitalash, met deze lengte begon ik dus ook aan de wimperserum van Etos! Als het wimperserum van Etos dus zou werken, zou ik m’n lange wimpers behouden, want dat is het effect wat Etos wimperserum belooft.


Na ruim 2 maanden Etos wimperserum gebruiken


Na ruim 2 maanden Etos wimperserum gebruiken

Zoals je ziet, heb ik m’n lange Revitalash-wimpers niet behouden dankzij het wimperserum van Etos. Hij doet niks voor m’n wimpers, ze vallen gewoon uit zoals ze ook gedaan zouden hebben als ik géén wimperserum had gebruikt.

Ik had gehoopt dat ik van Etos wimperserum m’n lange wimpers zou behouden, maar dit is helaas niet het geval. Ik moet zeggen dat je trouwens heel erg lang met het wimperserum doet, na ruim 2 maanden is er nog maar een beetje uit! En dan ben ik niet zuinig geweest. Als houdbaarheidsdatum staat er 6 maanden op, maar je red het gewoon niet om hem op te maken voor die tijd. Bovendien vond ik hem af en toe een beetje branden op de huid, vooral als ik hem bij m’n onderste wimpers aanbracht, de vloeistof liep dan een beetje uit en dat prikte behoorlijk op die dunne huid onder m’n oog.

Revitalash update
Drie maanden na Revitalash heb ik dus m’n kortere wimpers weer terug. Ik dacht eerst dat je wimpers er vijf maanden over deden om zich te vervangen, maar dit is dus toch drie. Enkele wimpers steken nog uit, de rest is allemaal weer ‘kort’. Ik mis m’n lange wimpers wel heel erg, haha.. maar mascara aanbrengen gaat wel weer stukken makkelijker!

Willen jullie dat ik een ander wimperserum ga testen de komende 2-3 maanden? Ik weet dat GOSH er eentje in het assortiment heeft, maar ook bestaat er X-Lash, deze komt iets meer in de buurt van Revitalash qua samenstelling (en prijs). Let me know!

40 Responses to Review: Etos wimperserum (+ Revitalash update)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker