Tekstgrootte: groter / kleiner

Zichtbaar langere wimpers in twee weken tijd, wie wilt dat niet? Na dat ik erachter kwam dat het Etos wimperserum niks voor m’n wimpers deed, besloot ik m’n hoop te vestigen op de wimperverlengende mascara van GOSH. Dit keer dus geen serum, maar een mascara die na 2 weken gebruik al langere wimpers beloofd. Ik ben benieuwd!

Klik verder voor de rest van de review.

Mascara
De mascara bevat 10 ml en zit in een zwarte verpakking met zilvere opdruk. Het is de speciale Growth Mascara van GOSH, deze is samen met het GOSH Wimperserum een tijdje geleden op de markt gebracht. Het wimperserum en de mascara bevatten allebei het actieve ingrediënt SymPeptide™. Dit ingrediënt geeft je langere en dikkere wimpers, met een zichtbaar resultaat na twee weken. Dat wilde ik natuurlijk wel proberen ;)

Applicator
De mascara zorgt niet alleen voor langere en dikkere wimpers na twee weken, hij geeft ook direct een mooi effect. Ik was bang dat hij erg zou klonteren en ik daar twee weken mee rond moest lopen, maar niets is minder waar! Hij maakt m’n wimpers lang en separeert nog vrij goed. Twee zijkanten van de applicator hebben langere, rubberen haartjes. De twee andere zijkanten hebben kortere haartjes. Vaak vind ik één laag van deze mascara al voldoende!

Maar goed, we willen natuurlijk ook weten of hij ondertussen m’n wimpers wat langer en dikker maakt. Ik heb de mascara twee weken lang, iedere dag gedragen. Ik begon op 25 Juni, nu ik dit typ is het 10 Juli, dus precies twee weken. Dit was het resultaat van mijn mascara na 2 weken:

Nog even ter vergelijking:

Conclusie
Tja, ik zie maar weinig verschil. M’n wimpers zijn niet langer geworden, wel merk ik dat ze niet (snel) meer uitvallen. De mascara zelf geeft een mooi effect, veel volume, weinig klontjes én geeft niet af gedurende de dag, maar ondertussen maakt hij m’n wimpers niet langer. M’n wimpers lijken wel iets dikker te zijn, of zie ik nu spoken? Wat vinden jullie? Jammer dat ze langer niet zijn, maar het was ook wel een beetje too good to be true! ;)

Informatie
Prijs: €11,49
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Mooi effect, fijn in gebruik, wimpers vallen niet meer uit, mascara geeft niet af onder de ogen, geen irritaties.
Minpunten: Verlengt de wimpers niet na 2 weken gebruik.
Belangrijk om te weten: Er is ook een wimperserum beschikbaar, deze kost €15,49.

16 Responses to Review: GOSH Growth Mascara

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker