Tekstgrootte: groter / kleiner

Eventjes wat inspiratie opdoen in de webshop van H&M resulteert áltijd in een bestelling van minstens €150. En die bestond dit keer niet alleen uit kleding, maar ook wat verzorgingsproducten. H&M heeft vaak leuke en goedkope verzorging. De ingrediënten zijn niet top, maar mocht dat voor jou geen issue zijn – neem dan zeker een kijkje, want de verpakkingen, geuren en de prijs zijn altijd dik in orde. Vandaag de beurt aan dit schattige setje, bestaande uit een bodybutter en een showergel. Lees je mee?

Klik verder voor de rest van de review.

Het setje bestaat uit een bodybutter van 50 ml, en een showergel van 50 ml. Je koopt de set in de H&M webshop voor €3,99. Beide hebben hetzelfde uiterlijk: roze verpakking met een zwarte dop. De geur is Fresh Cotton, en je raadt het al.. de geur van fris katoenen lakens. Of pas gewassen dekbedden. Een geur waar ik stapelgek op ben! Niets lekkerders dan frisgewassen beddengoed. Nu weet je ook meteen waarom ik deze set kocht :wink:

De bodybutter is niet heel “butter” -achtig, het is meer een dikke bodylotion. Ik vind echte “boter bodybutters” vaak erg stroef uitsmeren, maar lotions weer te dun. Deze is precies goed, want hij zit er precies tussenin qua substantie. De geur is niet heel overweldigend – hij is fris, een heel klein beetje zoet, en doet je denken aan beddengoed die met teveel Robijn wasverzachter is gewassen. Per-fect.

De ingrediënten zijn niet erg denderend. Op #3 staat minerale olie, waar al jaren een “is het nou wel goed of niet” discussie over is. (Lees er hier meer over) Op #4 staat shea boter, daar zijn we dan wél weer heel blij mee. Verder kom ik amandelolie tegen, direct gevolgd door parfum. Daarna kom ik nog wat parabenen tegen, maar ook aloë vera. De ingrediëntenlijst is dus een mengelmoes van mindere ingrediënten, en natuurlijke ingrediënten.

De douchegel heeft exact dezelfde geur (duh). Hij schuimt flink, en de hele douche ruikt meteen naar fris katoen linnen. Hij droogt m’n huid ondanks de parfum en SLES erin niet uit, maar hydrateert m’n huid ook niet. Weinig effect dus voor m’n huid, ik gebruik hem echt puur voor de lekkere geur.

Bevat dus wel SLES, parfum, maar ook aloë vera. Niet kopen vanwege de geweldige ingrediëntenlijst dus, maar puur voor de geur! Je snapt natuurlijk wel dat deze set perfect is om te gebruiken, vlak voordat je in een pas gewassen bed duikt.. :wink:

Deze set kost €3,99 en is te koop bij H&M of in de webshop.

Wat vind jij van de geur van fris katoen?

8 Responses to Review: H&M Fresh Cotton ♥ bodybutter & showergel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker