Tekstgrootte: groter / kleiner

I love I love producten. Snappen jullie hem nog? “I Love…” is een merk wat in 2008 is ontstaan in Manchester, Engeland. Deze lijn bestaat uit diverse lekkere geurencombinaties en je ziet ze vaak bij Douglas staan.

Flash, bang, wallop! I Love…burst onto the scene in 2008. We are all named after truly delicious; mouth-watering, passionate, almost unadulterated scents that will generate a pure feel good factor and a sense of pure happiness! Don’t be shy, try me out. You never know; you might just enjoy yourself!

De I Love… producten bestaan uit de volgende combinaties:
* Vanilla & Ice cream
* Coconut & Cream
* Raspberry & Blackberry
* Strawberries & Milkshake
* Lemons & Limes
* Mango & Papaya
* Blueberry & Smoothie
* Juicy Watermelon
* Tropical Paradise

Als het water bij het horen van deze namen je al in de mond loopt, lees dan snel verder. ;)

Bodylotions, I have tons of ’em. Maar toch, elke keer als ik bij de Douglas ben, heb ik de behoefte om een product van I Love… mee te nemen. Er staat een heel rek, met allerlei heerlijk ruikende producten. De laatste keer dat ik bij de Douglas was, besloot ik mezelf te trakteren op een bodylotion. En dan komt de vraag.. welke geur zal ik meenemen? Vanilla & Icecream heb ik al, dus die valt af. Ik houd van zoete geurtjes.. en toen viel m’n oog op de nieuwe geur: Juicy Watermelon. De enige fruit die ik niet lust is watermeloen.. maar ik heb er wel duizenden lipbalms van, omdat watermeloen zó lekker ruikt! Fris, zomers en zoet.. ja, perfect. Ik nam ‘m mee voor € 5,95 en ik kan jullie vertellen.. sindsdien gebruik ik niets anders meer dan deze bodylotion!

Een fijne prijs, als je het mij vraagt. Want in deze vochtinbrengende bodylotion zit maar liefst 200 ml aan heerlijk ruikende bodylotion in. Hij is 12 maanden houdbaar, maar knappe kop als je hem zolang in je bezit hebt :P De verpakking van I Love… producten zijn opzich al een eyecatcher met hun bijpassende kleuren en leuke opdruk. Deze bodylotion zit in een flinke tube met een drukdop erop, zodat je makkelijk kunt doseren.

De bodylotion ruikt vanzelfsprekend naar watermeloen. Maar niet zomaar watermeloen, deze ruikt namelijk nog lekkerder en zoeter. Er zit een vrij sterke geur aan, maar die niet irritant aanwezig is als je ‘m eenmaal aangebracht hebt. De substantie is roze (pluspunt!) en erg zacht. Wat mij opvalt is dat deze bodylotion ontzettend snel intrekt! Na hooguit 15 seconden voel je er niets meer van, geen plakkerige lichaamsdelen dus! En als ik ergens wel een hekel aan heb, is het bodylotion die langzaam intrekt..


De substantie


Aangebracht op de huid


Half uitgesmeerd

M’n huid voelt na het insmeren erg zacht aan. En de geur van watermeloenen met een vleugje frisheid blijf je nog zeker een paar uur ruiken. De geur zal je niet ruiken als je gewoon bezig bent, wel als je aan je armen ruikt bijvoorbeeld. Door de heerlijke geur heb ik zin om smoothies te maken, naar het strand te gaan, watermeloenen te eten.. Misschien moet ik toch maar eens proberen om watermeloen te eten ;)

Niet alleen Juicy Watermelon, ook de rest van de geuren zijn héérlijk. Er zit voor iedereen wel wat bij. Van de Juicy Watermelon lijn zijn er 3 producten: bodylotion (200 ml), bubble bath & shower creme (500ml) en lip shine (15ml). I want ’em all!

Waarom zou je een I Love… bodylotion moeten aanschaffen?

+ Elke geur ruikt héérlijk!
+ Een goede prijs (€ 5,95 voor een 200ml tube)
+ Bodylotion trekt heel snel in
+ Vochtinbrengend, dus behalve een lekkere geur ook een goede werking

Een kleine fail op de achterkant, waar in het Nederlands vertaald staat: “[…] Ik wordt niet aanbevolen voor gebruik in het gezicht. […]”

Zijn jullie bekend met “I Love…” producten? Welke is jullie favoriet?

25 Responses to Review: I Love… Juicy Watermelon bodylotion

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker