Tekstgrootte: groter / kleiner

De producten van het verzorgingsmerk I Love.. zijn niet nieuw voor me, ik heb er vaak over geblogd. Behalve de standaard fruitige lijnen die ze hebben, hebben ze ook een lijn genaamd Spa. Je herkent ze aan hun vrolijke kleur, alle producten van de Spa serie zijn namelijk blauw, met een witte dop. Laatst hadden ze deze bij Douglas met 50% korting, tijd om dus wat mee te nemen voor een review. Lees je mee?

Ik begin met de Relaxing Bath Soak, een fles van maar liefst 500 ml. Bedoeld om (rijkelijk!) in het bad te gieten, om vervolgens te genieten van het vele schuim en de rustgevende geur. En die geur.. die is heerlijk! Zomerzoet en een tikje kruidig, een typische wellness geur.

Ik vind trouwens dat de fles een leuk en opvallend uiterlijk heeft. Staat leuk op de rand van je bad, en de grootte is ook perfect. 500 ml, daar doe je lekker lang mee, zelfs als je hem elke week rijkelijk zou gebruiken!

Hij bevat SLES, en ook parfum staat vrij hoog op de lijst. De aloë vera erin wordt flink aangeprezen op de verpakking, maar laat je niet in de maling nemen – aloë vera staat op twee ingrediënten na, onderaan de lijst. Er zit dus maar heel weinig van in! Voor de ingrediënten moet je hem dus niet kopen. Voor de geur wel! :wink: Spot je dit product in de winkel? Ruik er dan eventjes aan, ik weet zeker dat je hem lekker vindt. (Tip: bij Douglas verkopen ze dit merk!)

I Love.. Spa ‘To Just Drift Away’ Relaxing Bath Soak kost €7,95 en bevat 500ml.

Nu de beurt aan de handcrème, de Hand & Nail Treatment. Deze vrolijk gekleurde tube bevat 75 ml handcrème, en bevat een witte doseerdop. Hij zou qua ingrediënten sheaboter en glycerine bevatten. Glycerine is een relatief goedkoop ingrediënt die goed hydrateert, en sheaboter kennen we allemaal wel – een natuurlijk vet gewonnen uit de noot van de karité boom. De substantie is wit en de textuur is stevig.

De handcrème heeft dezelfde geur als de Bath Soak – gelukkig voor mij, want ik vind hem heerlijk ruiken! Hij trekt enorm snel in en maakt m’n handen erg zacht en soepel. Ze voelen ze niet alleen, zo zien ze er ook uit! De geur blijft wat subtiel hangen op de handen en je handen blijven zeker een paar uur zacht.

De handcrème is een favoriet van me, vanwege zijn heerlijke geur, en het feit dat hij snel intrekt. Hij kost slechts €5,95 wat ik niet duur vind voor zo’n lekker product. 75 ml is in principe ook voldoende om een hele winter door te komen!

Biede producten zijn exclusief te koop bij Douglas. In de Spa lijn vind je ook nog een scrub, footgel, bodylotion en body olie. Helaas verkoopt Douglas deze niet meer in de webshop, dus ik zou even bij je plaatselijke Douglas kijken. Hopelijk hebben ze nog een leuke korting nu ook! :love:

Houd jij ook zo van spa producten? Wat vind je van deze twee?

14 Responses to Review: I Love.. Spa ♥ Bath Soak & Hand/Nail Treatment

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker