Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen ik het persbericht las, dacht ik: “Die moet ik hebben!” en het duurde ook niet lang voordat Kneipp mij twee van deze shampoo’s toestuurde. Ik kreeg de shampoo’s Amandelbloesem en Granaatappel om uit te testen en ik was zeer benieuwd!

Klik verder om m’n verslag te lezen over deze geursensaties in een fles!

Lavendel, wilde roos, amandelbloesem… ook je haren kunnen nu zo lekker ruiken, want Kneipp introduceert shampoos en conditioners! De natuurlijke ingrediënten, vitamine E en panthenol zorgen voor volume, glans en vitaliteit. Maar het meest bijzondere eraan is de geurbeleving. Tijdens het wassen omringen de geuren je en ook nog lang daarna ruikt je haar heerlijk!

Amandelbloesem

Deze shampoo is verrijkt met, jawel, amandelbloesem! Het is een mooi, stevige roze fles die je goed vast kunt houden onder de douche (ik heb nog wel eens met die Palmolive en Andrélon flessen dat ze uit m’n handen glibberen – zo lomp ben ik nou eenmaal). De shampoo zorgt voor intensieve verzorging voor droog en beschadigd haar. Dit is wat Kneipp er zelf over zegt:

“Geniet van de zachte amandelgeur van Kneipp Amandelbloesem Shampoo voor intensief verzorgd haar. De speciale formule, zonder siliconen en met pantenol* en vitamine E, maakt droog en beschadigd haar weer zacht en soepel. Aanbrengen, zorgvuldig inmasseren en uitspoelen. Gebruik voor een optimaal zijdezacht resultaat de Kneipp conditioner voor droog/beschadigd haar.

Pantenol oftewel panthenol is provitamine B5, een soort huidvitamine. Het kalmeert en heelt de huid.

Deze shampoo is dus voor droog en beschadigd haar, dat komt goed uit want daar heb ik nou nét last van :err: Het is stug, statisch en eigenwijs. Ik heb deze dan ook meteen als eerste geprobeerd; vier dagen lang heb ik m’n haar ermee gewassen. And I must say.. wat een héérlijke shampoo. De geur is overweldigend als je je koppie ermee insopt. Hij ruikt zoet en naar bloemen.. ik ben niet erg goed in het beschrijven van geuren (ik zou kunnen zeggen: hij ruikt naar amandelbloesem, punt uit, maar daarmee word je ook niet veel wijzer), maar ik zou zeggen: ruik hem in de winkel en je bent verkocht. *ruikt nog een keer eraan*

Het resultaat wat betreft m’n haar.. maakt het m’n droge haar écht zacht en soepel? Nou, echt superzacht en soepel dat niet, maar ik ken geen enkele shampoo die m’n haar zo zacht maakt. Ik heb gewoon erg vervelend, droog, eigenwijs haar en geen enkele shampoo lijkt daar een oplossing tegen te bieden. Wel is dat zeker één van m’n favo shampoo’s geworden, omdat ze simpelweg heerlijk ruiken en m’n haar wordt er heel mooi glazend van. En natuurlijk maakt het m’n haar zachter, maar ik denk dat als ik het écht zacht wil, dat ik het dan langer moet gebruiken en ook de conditioner erbij moet aanschaffen. En dat ga ik zeker doen, samen met de andere geuren van deze lijn!

Kneipp Amandelbloesem Shampoo bevat 200ml shampoo en kost € 5,99.

Granaatappel

Oh, granaatappel, ik vind het als fruit lekker en de geur van deze shampoo doet me weg laten dromen richting de douche. Zodra je het ruikt wil je meteen onder de douche springen en de fles leeg laten lopen op je hoofd. Heerlijke geur! Deze shampoo zorgt voor een stralende kleur bij gekleurd haar. Kneipp zegt hierover zelf:

“Ervaar de frisse exotische geur van Kneipp Granaatappel Shampoo en laat je gekleurde haar stralen. De speciale formule, zonder siliconen en met pantenol en vitamine E, geeft je haar vitaliteit, volume en glans. Aanbrengen, zorgvuldig inmasseren en uitspoelen. Gebruik voor een optimaal zijdezacht resultaat de Kneipp conditioner voor droog/beschadigd haar.

Wederom een heerlijke shampoo die m’n haar zacht maakt en de kleur mooi uit laat komen. Niet alleen heb je een ware geursensatie als je de shampoo in je haar masseert, ook schuimt hij erg fijn en verzorgt hij m’n haar tot in de puntjes. M’n haart glanst en voelt stukken minder droog aan.

Kneipp Granaatappel Shampoo bevat 200ml shampoo en kost € 5,99.

Conclusie
Ik ben erg tevreden over deze shampoo’s. Niet alleen ruiken ze héérlijk, ze doen goed hun werk. Als deze shampoo’s op zijn ga ik ook de andere geuren halen en de conditioners!

“Er zijn zes geuren shampoo voor verschillende haartypen; Kamille, Oranjebloesem, Granaatappel, Wilde Roos, Amandelbloesem en Lavendel. Daarnaast ook twee conditioners; Kamille voor normaal haar en Amandelbloesem voor droog haar.”

Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

Disclaimer: Dit merk test op dieren en/of verkoopt in China. Tijdens het schrijven en publiceren van dit artikel, was ik daar nog niet mee bezig. Sinds oktober 2016 (klik voor uitleg) heb ik besloten alleen nog maar over dierproefvrije merken te schrijven. Ik heb besloten om de artikels -over merken die wél op dieren testen- te laten staan. Niet alleen omdat ik anders heel veel tijd, moeite en geld weggooi, maar vooral omdat ze voor veel mensen nog nuttig en informatief kunnen zijn. Mensen die deze merken wel gebruiken, bijvoorbeeld. Dat respecteer ik volkomen, en daarom blijft dit artikel gewoon online staan.

Hebben jullie al kennis gemaakt met deze geursensaties?

12 Responses to Review: Kneipp Geursensatie Shampoo’s

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker