Tekstgrootte: groter / kleiner

Wakker gekust worden onder de douche door de nieuwe douche foam van Kneipp. En vervolgens de douche verlaten met een glimlach! Het is mogelijk! Deze douche foam heeft een opwekkende, vrolijke geur zodat je goed je dag begint. Of je nu om 09:00 opstaat, of om 05:30. Ik review hem vandaag voor jullie, lees maar mee!

Zoals alle douche foams van Kneipp, zit ook deze in een aluminium bus. Hij bevat 200 ml, en de verpakking is qua uiterlijk perfect afgestemd op de geur! De verpakking is vrolijk bekleedt met bloemen, en het oranje kleurtje doet al vermoeden waarnaar hij ruikt: oranjebloesem. De achterkant van de bus is voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Het foam in de bus, wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt. Dit is velen maler milieuvriendelijker dan drijfgas!

De geur is enórm lekker! Vrolijk, opwekkend, en energiek. Ik ruik sinaasappels en het zure van mandarijntjes erdoor heen. Deze fruitige citrusgeur zorgt voor de perfecte wake-up call, en ook dat je vrolijk de douche weer uitstapt. Ook zorgt de aromatische geur voor een positieve gemoedstoestand, wat weer zorgt voor minder stress. Perfect begin van de dag!

Deze douche foam bevat geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen of minerale oliën. Wél bestaat hij uit plantaardige werkstoffen, waaronder jojoba olie die de huid optimaal voedt. Jojoba olie is tevens geschikt voor alle huidtypen. Op natuurlijke wijze helpt het om de vochtbalans van de huid te herstellen, en ook werkt het als natuurlijk antioxidant. Eén puntje: er zit wel parfum in, op de 8e plek. Ook SLES zit erin. Ikzelf heb hier gelukkig geen problemen mee!

Het foam is makkelijk te doseren, en zodra deze in aanraking komt met water, verandert het in een romig schuim. Je hebt maar een beetje nodig, want hij schuimt enorm goed en laat zich goed verdelen over de huid. Na afloop blijf je achter met een zachte en gevoede huid, een badkamer die naar verse sinaasappels ruikt, en een glimlach op je gezicht.

Ik ben sowieso groot fan van de douche foams van Kneipp, vanwege de heerlijke geuren, fijne substantie die zich transformeert tot schuim, en de goede ingrediënten erin. Toch is dit wel de lekkerste geur die ze hebben, tot nu toe! Ik ben benieuwd of ze meer producten aan het assortiment gaan toevoegen in deze geur. Ik hoop het wel! :wink:

Kneipp Morning Kiss Douche Foam bevat 200ml en kost €6,99.

Gebruik jij vaak een douche foam? Hoe lijkt deze geur jou?

9 Responses to Review: Kneipp Morning Kiss douche foam

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety