Tekstgrootte: groter / kleiner

Voor leuke gadgets ben ik altijd te porren. Neem nu bijvoorbeeld deze LED Moodlight, een lamp waarmee je keuze hebt uit 256 kleuren. Je kunt hem overal neerzetten, in iedere kamer of in ieder hoekje waarin jij mooi sfeerlicht wilt. Vandaag test ik hem uitgebreid voor je, en laat ik uiteraard foto’s zien.

Deze LED Moodlight is er in het zwart en wit, en hij kost €24,95. Hiervoor krijg je één lamp, een handleiding en een bijbehorende USB-kabel waarmee je hem kunt opladen. Dit opladen duurt twee uur, vervolgens kun je zes uur lang genieten van de lamp.

Aan de bovenkant zit een touchpanel, hiermee kun je de lamp aan en uit zetten, maar ook de kleur kiezen. Tik op het gele pijltje om hem aan of uit te schakelen, en beweeg je vinger over de kleurtjes om een kleur uit te kiezen. Of tik direct op de gewenste kleur! Echt iedere kleur is mogelijk. Door het simpele, strakke design van de lamp past hij in ieder huis, ongeacht welke style. Je zet hem gewoon neer, doet hem aan, kies een kleur, en genieten maar.


Aan het opladen

De lamp is zeer licht en staat stevig dankzij een rubberen voet. Op de foto hierboven zie je een kabeltje, dit is alleen tijdens het opladen! De lamp heeft verder geen snoer of kabel nodig om te werken :happy: Hij hoeft dus niet per se in de buurt van een stopcontact. Ideaal! Wil je de lamp weer uitzetten, raak het gele pijltje dan kort één keer aan.

Het licht wat uit de lamp komt is nog best sterk, maar niet oogverblindend. De voorkant wordt niet warm, waardoor hij geschikt is voor op kinderkamers.

Roze, lichtblauw, paars, of vrolijk geel? Voor welke kleur ga jij? Ik ben in ieder geval erg blij met dit lampje en heb hem al heel wat uren gebruikt. Hij is zo makkelijk in gebruik, dat zelfs noobies als ik hem kunnen gebruiken. Zonder hulp van m’n vriend! ;) Tip: kijk ook eens in deze webshop voor andere valentijnscadeau!

7 Responses to Review: LED Moodlight van Dit Verzin Je Niet

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker