Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen ik laatst bij het L’Oréal persevent was, kreeg ik de mogelijkheid om een L’Oréal Color Riche lipstick uit te zoeken, en vervolgens om m’n naam erin te laten graveren. Wat ontzettend leuk! Er stonden ongeveer acht kleurtjes uitgestald waaruit je kon kiezen. Mijn oog viel direct op deze kleur, 131 Mistinguette, een neon roze kleur. Een paar minuten later stond m’n naam erin gegraveerd, en sindsdien ben ik de trotse eigenaar van deze beauty!

De Color Riche lijn van L’Oréal bestaat uit heel veel kleuren – van matte finish tot aan een luxe satijn finish. Voor iedereen zit er wel een kleurtje bij, dat is het leukste aan deze lijn! De lipsticks bevatten uiterst zuivere kleurpigmenten en voedende bestanddelen om de lippen gehydrateerd te houden. De gouden huls oogt chique, en de kleur van de lipstick is snel terug te vinden aan de onderkant.

131 Mistinguette is een prachtig, snoeperig en zomers kleurtje die van je lippen knalt. Ik dacht in eerste instantie dat hij wat zou lijken op MAC Kelly Yum Yum, maar die is een stuk rozer. De matte finish is prachtig, en het is ook echt een kleurtje wat bij iedereen goed staat! Geen kleur voor muurbloempjes, maar wel een leuke kleur voor als je wat fellere kleurtjes wilt gaan dragen.

De lipstick zelf is romig van structuur, hij glijdt soepel over de lippen en laat veel kleur achter daarbij. Ik zou hem niet helemaal 100% matte noemen, maar dat hoeft van mij ook niet zo! Door de structuur smeert hij niet stroef uit, en is hij gemakkelijk aan te brengen. Ook heb ik ontdekt dat je hem vrij goed kunt opbouwen in kleur, een laagje knalt al wel – maar twee laagjes knalt nog meer!Niks op m’n lippen


131 Mistinguette in daglicht


131 Mistinguette in zonlicht

Ik ben verliefd op de kleur, en alles erom heen. De verpakking is mooi, de finish is precies goed, hij blijft zeker zo’n 3 á 4 uur op m’n lippen zitten, en hij overleeft een klein hapje en drankje. Door deze lipstick ben ik enorm nieuwsgierig geworden naar andere kleuren van deze lijn!

L’Oréal Color Riche Matte 131 Mistinguette lipstick kost €14,99 en is te koop bij vrijwel elke drogist.

Wat vind jij van de kleur? Zou je het zelf dragen?

10 Responses to Review: L’Oréal Color Riche Matte Lipstick ♥ #131 Mistinguette

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker