Tekstgrootte: groter / kleiner

Twee stuks fruit per dag eten? Verleden tijd met deze shampoo! Hier zit namelijk meer fruit in dan in je fruitschaal. Deze shampoo laat je haren niet alleen héérlijk fris en fruitig ruiken, ook maakt hij je lokken zijdezacht en glanzend. Het werd hoog tijd voor een review over I Love Juicy, want dit is met stipt mijn favoriete shampoo. Ik laat je vandaag zien waarom!

De shampoo is in drie maten verkrijgbaar, ik heb zelf 250 ml en deze kost €15,75. Niet zo goedkoop als een fles shampoo van de supermarkt of drogist, maar als je bedenkt wat voor heerlijkheid hier in zit, én dat het zuinig is, én je haar de hele dag lekker laat geuren.. dan is de prijs toch al iets logischer voor zo’n super shampoo. Maar ik ben en blijf een Lushie die maar al te graag elke cent spendeert aan Lush, dus ik zou zeggen, trek zelf maar je oordeel na het lezen van de review! :wink:

Ik zei al dat er heel wat heerlijkheid in deze shampoo zat, en dat kun je hierboven lezen! De shampoo bevat namelijk de fruitsappen van citroen, papaya, sinaasappel, ananas, kiwi en mango. Lush gebruikt zo vers mogelijk fruit, zodat de enzymen in het fruit behouden blijven. Deze enzymen zijn enorm reinigend, dus deze fruitmix is uitermate geschikt voor mensen met snel vet haar.

Oh, de geur. Ik weet dat ik altijd lyrisch ben over de geuren van Lush, maar deze is écht, écht, ÉCHT goddelijk. Ook al zou hij geen moer voor m’n haar doen, dan zou ik ‘m alsnog kopen. Alleen al voor de geur. Hij ruikt heel fris, ongelooflijk fruitig, en het is gewoon alsof je aan een tropisch fruitdrankje ruikt. En bovendien is hij door z’n frisse en fruitige geur dé perfecte wake-up call.

Bovendien is de geur niet alleen een pluspunt, ook de werking. Hij maakt m’n haren enorm glanzend, zacht en geurend. Als ik na het douchen buiten loop en m’n haar wappert in de wind, ruik ik soms een goede vleug van de shampoo! De geur is vrolijk en opwekkend, dus telkens als ik hem ruik, word ik weer even blij. Ik raad deze shampoo absoluut aan als je snel last hebt van vet haar. Ik was het zelf elke dag uit gewoonte, maar dat zou in principe niet eens hoeven met deze shampoo, omdat hij je haren dagenlang schoon houdt. Ook is hij héél zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig.

Conclusie:
Mijn favoriete shampoo, dankzij de heerlijke ingrediënten erin die mijn haar perfect schoon maken. Ook de geur is zalig, die blijf je nog goed ruiken de hele dag. Zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig om je koppie goed te reinigen. Ik ga absoluut de 500g fles kopen als deze 250g op is. :love:

100g / €8,60
250g / €15,75
500g / €23,35

Je koopt I Love Juicy in de Lush webshop of in één van de filialen.

5 Responses to Review: Lush I Love Juicy shampoo

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker